Στις  5 το απόγευμα  του Σαββάτου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Ιπποκράτη στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Δεν αλλάζει η ώρα για συγκοινωνιακούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση είχε  κερδίσει τον Σεπτέμβριο  άνετα στο Κύπελλο την ομάδα του Ιπποκράτη.

Συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018 η Energean υποδέχτηκε στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Ιπποκράτη Κω για το Κύπελλο Ελλάδας. Τότε είχε πετύχει μεγάλη νίκη με 90-72.

Στο ρόστερ ήταν ο Μίτροβιτς που έφυγε στη διάρκεια του πρωταθλήματος όμως εκείνη τη μέρα ήταν πολύ καλός με 14 πόντους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δηλώσεις για το παιχνίδι  που πέρασε με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αλλά κυρίως γι` αυτό που έρχεται το Σάββατο με τον Ιπποκράτη Κω, έκανε ο Ανδρέας Καραπιπερίδης, προπονητής της ένωσης τονίζοντας ότι  «Ημασταν πολύ καλοί για 29 λεπτά και κάναμε ένα κακό τελευταίο λεπτό στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο μας στοίχησε πάρα πολύ. Είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το σκορ στους 5-6 πόντους όμως με τα λάθη που κάναμε δώσαμε την ευκαιρία να ξεφύγει ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα το πλεονέκτημα το πήρε ο Ηρακλής, πήρε ψυχολογία και επιβεβαίωσε ότι ήταν το απόλυτο φαβορί. Γνωρίζαμε ότι ήταν το φαβορί ο Ηρακλής που προερχόταν από ήττα κόντρα στον Ιωνικό. Εμείς δείξαμε καλό πρόσωπο και δεχθήκαμε θετικά σχόλια από τους αντιπάλους. Η ομάδα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα.  Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και αμέσως πρέπει να δούμε τη συνέχεια όπου μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη. Για μας είναι ένας ακόμη τελικός.

Ο Ιπποκράτης είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα- εξάδα και διεκδικεί μια θέση στα πλέι οφ. Έχει κίνητρο. Έχει μια τεράστια εμπειρία και γεμάτο ρόστερ. Εμείς πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε πάση θυσία τη νίκη».

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Στο ερώτημα αν έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα στη μάχη της παραμονής, απάντησε ότι «Νομίζω πως όχι. Οι θέσεις έχουν κλειδώσει όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Απλά εμείς πρέπει να περάσουμε στα πλέι άουτ.

Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα εντός και να πάρουμε φυσικά και εκτός έδρας νίκες. Δεν πρέπει όμως να αποπροσανατολιστούμε.  Βλέπουμε μόνο τον Ιπποκράτη Κω που είναι ματς κατηγορίας. Δεν υπάρχει άλλα αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση, να έχουμε διάρκεια και κυρίως να δώσουμε τη ψυχή μας».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΣε πολύ καλό δρόμο τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ σύμφωνα με την Προϊσταμένη των Οικονομικών Λειτουργιών, Ελένη Σοφιανίδου
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι πανελλήνιοι αγώνες καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιούνται στη Καβάλα