Σε πολύ καλό δρόμο είναι τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ, όπως το επιβεβαιώνει η Προϊσταμένη των Οικονομικών Λειτουργιών κ. Ελένη Σοφιανίδου. Η ίδια δήλωσε ότι «η ΔΕΥΑΚ είναι ένα μεγάλο νομικό πρόσωπο του δήμου το οποίο στον τομέα ευθύνης του έχει τη διαχείριση της ύδρευσης και της αποχέτευσης.

Δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν γενικότερα στη χώρα, κάνει το καλύτερο δυνατό τόσο για τα έσοδα που πρέπει να έχει με την έκδοση των λογαριασμών της παροχής νερού, όσο και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στο δημόσιο και τους προμηθευτές.

Το νερό τρέχει στο αυλάκι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η κάθε διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο τους αυτό προσπαθούν να πετύχουν. Κάθε φορά το αποτέλεσμα μετριέται με νούμερα. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλά και θα μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα».

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις δημοτικές εκλογές στις οποίες θα συμμετέχει, δήλωσε ότι «είμαι υποψήφια με τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο. Διετέλεσα δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της αναπτυξιακής του Δήμου Ορεινού. Έκανα τη μεγάλη προσπάθεια να κατέβω στη μικρή μου πατρίδα ως υποψήφια δήμαρχος. Μετά ήμουν υποψήφια δήμαρχος και πήρα την 3η θέση στο συνδυασμό για το δήμο Νέστου του κ. Τσομπανόπουλου και τώρα δοκιμάζω στη μεγάλη μου πατρίδα την πόλη που γεννήθηκα, την Καβάλα.

Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Αντιθέτως, κοιτάς τον εαυτό σου μέσα από τον γείτονα, τον συνδημότη, όλη την κοινωνία. Η εποχή είναι αυτή που προκαλεί να ασχοληθείς με τα κοινά. Γιατί μετά απ’ όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια, αν καθόμαστε και μόνο κρίνουμε και απαξιώνουμε αυτούς που ασχολούνται, απλά δεν κάνουμε τίποτα. Έτσι, με τη συμμετοχή μου, αυτό που ζητάω είναι να δημιουργηθεί μια διαφορετική κοινωνία, ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, γιατί είναι δικαίωμά μας αλλά και υποχρέωσή μας να παλέψουμε για την επιτυχία, βάζοντας τον εαυτό μας στα δύσκολα. Η υποψηφιότητά μου αυτό ακριβώς κάνει. Αυτό που θέλω είναι να θέσω τον εαυτό μου μπροστά στους συνδημότες μου, δηλώνοντας ξεκάθαρα πώς η συμμετοχή μου σ’ αυτές τις εκλογές για το δήμο Καβάλας με τον συνδυασμό «Ο τόπος της ζωής μας» έχει έναν και μόνο στόχο: τον συνάνθρωπο και την ποιότητα της καθημερινής του ζωής».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΣε καλό σημείο οι προετοιμασίες για τη «Λευκή Νύχτα» σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Λεμονίδη
Επόμενο άρθροΣτις 5 το απόγευμα το ματς της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με τον Ιπποκράτη