Η 19η Απριλίου ξημέρωσε για τους οπαδούς του Ολυμπιακού πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα, μιας και η μεγάλη πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Europa Conference League στα πέναλτι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ, πανηγυρίστηκε δεόντως από κάθε φίλαθλο των Πειραιωτών. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς μετά τη… συνάντηση τους στο Πασαλιμάνι, το οποίο και… έκαψαν, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” για να αποθεώσουν τους “ερυθρόλευκους” παίκτες.
Αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη μεγάλη πρόκριση

Η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης άφησε αρκετούς από τους “ερυθρόλευκους” οπαδούς ξύπνιους καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι αυτοί που μετά τους έντονους πανηγυρισμούς στο Πασαλιμάνι, “έτρεξαν” στο αεροδρόμιο για να περιμένουν την αποστολή της ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” πάτησαν το πόδι τους στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο πριν τις 7 το πρωί με τους οπαδούς των Πειραιωτών να είναι εκεί και να δίνουν το δυναμικό παρών, αποθεώνοντας την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όλοι τραγουδούσαν με κοινή γραμμή πλεύσης έχοντας στο μυαλό τους ένα και μόνο πράγμα. “Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό” τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με το όνειρο να είναι ζωντανό πιο πολύ από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Προηγούμενο άρθροΑχιλλέας Γερόπουλος: Η παρούσα Διοίκηση του Νοσοκομείου ουδεμία ευθύνη φέρει για την μη λειτουργία του αγγειογράφου-στεφανιογράφου
Επόμενο άρθροΣχολικοί αγώνες Στίβου και Ποδοσφαίρου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παγγαίου