Συνεδρίαση λογοδοσίας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Μαμτσαδέλη η συζήτηση διάρκεσε 4 ώρες κάτι που κούρασε.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν η δεύτερη συνεδρίαση λογοδοσίας αυτής της περιόδου. Χρονικά, αργήσαμε λίγο παραπάνω, φτάσαμε τις 4 ώρες. Ήταν νομίζω μια κουραστική διαδικασία για όλους. Ζήτησα από την αρχή να μην γίνει έτσι, ωστόσο δεν έγινε σεβαστό από κάποιους και κάποιες. Δεν θα επαναληφθεί φυσικά. Ο καθένας θα ρωτάει αυτά που έχει καταθέσει ήδη στο προεδρείο και δεν θα επεκτείνεται η συζήτηση. Αν είναι ωφέλιμα τα όσα λένε και για τα άλλα θέματα, αυτό είναι υποκειμενικό. Όταν η διαδικασία ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια, δεν είναι κάτι το ωφέλιμο, είναι κάτι το εξαιρετικά κουραστικό και εξαντλητικό κι αποτρέπει άπαντες να την παρακολουθήσουν ως το τέλος.
Κατά τα άλλα, είχε αρκετά θέματα η ημερήσια διάταξη, 10 στο σύνολο. Σημαντικά, βέβαια, όπως οι παιδικές χαρές, τα Λασπόλουτρα, το σχέδιο πόλης κ.α. Νομίζω ότι απαντήθηκαν όλα όπως έπρεπε να απαντηθούν και τώρα η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι τη Μεγάλη Τρίτη 29 Απριλίου, με κύριο θέμα την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη. Η επόμενη Συνεδρίαση της Λογοδοσίας θα είναι σε δύο μήνες».
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ
Ειδικά για το θέμα του Πηλοθεραπευτηρίου (Λασπόλουτρα) Κρηνίδων είπε ότι «λόγω των έργων που γίνονται στην περιοχή, δεν θα λειτουργήσουν φέτος. Υπάρχει θέμα ασφάλειας και δυστυχώς για όλους μας και κυρίως για τους ανθρώπους που δουλεύουν στα Λασπόλουτρα, η δουλειά τους εξαρτάται από τη λειτουργία αυτής της πολύ σημαντικής για το Δήμο Καβάλας υποδομής, δεν θα ανοίξουν φέτος. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος για τους λόγους που αναφέρθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι δυστυχώς δεν μπορούν να εξαλειφθούν μέχρι να ξεκινήσει η περίοδος λειτουργίας των λασπόλουτρων. Και γι’ αυτόν το λόγο, αναγκαστικά, θα μείνουν κλειστά φέτος».

Προηγούμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024: Επιχείρηση “δεξιά ψήφος” από ΝΔ – Τι είπε ο Μητσοτάκης σε βουλευτές στο Μαξίμου – Ειδική αποστολή Δένδια από σήμερα στη Β. Ελλάδα
Επόμενο άρθροΚώστας Μανίτσας: Το νερό στο νησί μας δεν είναι ανεξάντλητο