Σε παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις κυρίως στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΚ επικράτησε με 0-2 τον Κεραυνό Πέρνης που επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι είναι σκληρό καρύδι. Το παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω του αντιπάλου αλλά κυρίως λόγω του γηπέδου που ήταν σε τραγική κατάσταση. Ο Παύλος Δερμιτζάκης διατήρησε τον Μπλιο στην αρχική ενδεκάδα. Αυτή την φορά τον πέρασε ως πλάγιο από τα αριστερά αφήνοντας άριστες εντυπώσεις ενώ επανήλθαν στην ενδεκάδα ο Ζέρης και ο Γαβριηλίδης. Στο α΄ μέρος ο ΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά έχασε δύο ευκαιρίες με το σουτ του Γιαντσίνοβιτς να φεύγει μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληψη είχε και το σουτ του Ψάλτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ λεπτό ο Βαλαβανόπουλος που επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα με σουτ μέσα από την περιοχή. Γενικά ο ΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ του παρουσιάστηκαν και άλλες φάσεις χωρίς να τις εκμεταλλευτεί. Η πιο κλασική ευκαιρία ήρθε στο 42΄ λεπτό όταν η μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου πέρνει τον δρόμο προς τα δίκτυα αλλά χτυπάει στην πλάτη του Γαβριηλίδη και φεύγει άουτ. Ο Κεραυνός Πέρνης περιορίστηκε στο α΄ μερος σε παθητικό ρόλο και σημείωσε την μοναδική του ευκαιρία στο 28΄ λεπτό σε σουτ του Μπαντάνη που πέρασε λίγο άουτ. Στο β΄ μέρος κυρίως από το 65΄ και μετά τα πράγματα άλλαξαν. Ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης πέρασε έναν ακόμα επιθετικό και έγινε πιο επικίνδυνος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε και αυτός με την σειρά του τον Γιώργο Λίτσκα και το παιχνίδι πήρε μία άγρια μορφή. Υπήρχαν πολλοί χώροι που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο ΑΟΚ και είχε λάθος επιλογή στην τελική πάσα. Ο ΑΟΚ έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές με τον Γιαντσίνοβιτς. Την πρώτη στο 63΄ λεπτό με απευθείας φάουλ που απέκρουσε ο Ψαρράς και την δεύτερη με σουτ στο 80΄ λεπτό που πέρασε λίγο αουτ. Ο Κεραυνός απείλησε στο β΄ μέρος τρεις φορές αλλά ο Δήμιζας αντέδρασε εξαιρετικά. Κυρίως στη φάση του 86΄ λεπτού στο σουτ του Λάσπατζη έκανε την απόκρουση του αγώνα. Στο 89΄ λεπτό ο ΑΟΚ τέλειωσε το παιχνίδι με ασιστ του Λίτσκα και ο Μαρκόπουλος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 0-2. Ντεπούντο έκανε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ο νεαρός Χρήστος Μαλαμίδης. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους αφού ταλαιπωρήθηκε με πρόβλημα στο κουτουπιέ όλη την εβδομάδα. Παρόν στις κερκίδες έδωσαν περίπου 250 Καβαλιώτες που χειροκρότησαν στο τέλος την υπερπροσπάθεια των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ : Ψαρράς, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Μαρκάκης (78’ Γεωργιάδης), Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας (75’ Τζιβανόπουλος), Λάσπατζης, Χαριτίδης (63’ Χαλπέτης), Κωστόπουλος.

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Μπλιός (90’ Μαλαμίδης), Ψάλτης, Βαλαβανόπουλος (73’ Λίτσκας), Γιαντσίνοβιτς (85’ Τόσκας), Μαρκόπουλος (90’ Θωμαίδης).

Προηγούμενο άρθροΠρ.Εργατικού κέντρου: Υψηλή ανεργία στο Ν. Καβάλας
Επόμενο άρθροΔείτε που θα έχει διακοπή ρεύματος τις επόμενες ημέρες στο Ν.Καβάλας