Ο ΑΟΚ δεν έχει χρόνο για να μείνει στην ήττα με τον Πανσερραϊκό αφού την ερχόμενη Κυριακή παίζει όλη την χρονιά με τον Νέστο Χρυσούπολης. Το τεχνικό τιμ επισήμανε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι των Σερρών και έδωσε το σύνθημα για γρήγορη ανασυγκρότηση. Μάλιστα την Τρίτη στο Κρυονέρι πραγματοποιήθηκε μίνι φιλικό με την ΑΕΚ Καβάλας στο γήπεδο του Κρυονερίου προκειμένου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Για το παιχνίδι της Κυριακής παραμένει ερωτηματικό ο Τσούτσης ενώ ο Ψάλτης θα επανέλθει μετά από ένα μήνα. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αποφασίσθηκε ότι οι φίλαθλοι από την Χρυσούπολη θα τοποθετηθούν στο πέταλο της θύρας 10 ενώ οι φίλαθλοι του ΑΟΚ θα κάτσουν κανονικά όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια στις δύο ευθείες του σταδίου.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Επίσης κατόπιν έγγραφου της Αστυνομίας η ΕΠΟ όρισε τα παιχνίδια Κεραυνός Πέρνης-Πανσερραϊκός και Αετός Ορφυνίου – Μ. Αλέξανδρος Κιλκίς να γίνουν το Σάββατο ενώ και η ΕΠΣ Καβάλας δεν όρισε παιχνίδια την Κυριακή το μεσημέρι προκειμένου να υπάρχει όσο δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση στο Ανθή Καραγιάννη.

Προηγούμενο άρθροΈτοιμος για την εκλογική μάχη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς
Επόμενο άρθροΣήμερα η ψηφοφορία για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ