Το σημερινό παιχνίδι για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης είναι τελικός.. Για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων έκανε δηλώσεις ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Τόνισε ότι μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο θ` αλλάξει όλη τη ψυχολογία.

Όπως ανέφερε «Νομίζω ότι μπορεί να δοθεί ένας τέτοιος χαρακτηρισμός. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι παιχνίδι εντός έδρας που πρέπει να κερδίσουμε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Σίγουρα ποντάρουμε στην παρουσία του κόσμου και πρέπει όλοι μας να τα δώσουμε όλα.

Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ, έμπειρα παιδιά που έχει πολύ καλή πορεία έως τώρα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να βλέπουμε τον αντίπαλο, πρέπει να μείνουμε το πώς πρέπει να παίξουμε εμείς. Πρέπει να καταθέσουμε τη ψυχή μας, να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΓΟΡΑΣ…

Για την η δυναμική του Διαγόρα ανέφερε ότι «Είναι μια ομάδα η οποία έχει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ. Έχει δυο παίκτες έμπειρους σε κάθε θέση. Εχει υψηλούς στόχους στη φετινή χρονιά και κυνηγάει ξεκάθαρα την είσοδο στα πλέι οφ. Εχει δυο παίκτες στον άσσο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε κάνουνε τη ζημιά. Επίσης είναι πολύ δυνατή ομάδα κάτω από την ρακέτα.

Πρέπει όμως να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και όχι να κοιτάξουμε τα ονόματα των αντιπάλων. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και αυτό πρέπει να μας δώσει ενέργεια, θέληση και δύναμη».

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Στο ερώτημα αν ι συνεχόμενες ήττες έχουν ρίξει τη ψυχολογία της ομάδας απάντησε ότι

«Σίγουρα την έχουν ρίξει. Οι ήττες απογοητεύουν. Αυτό δε μπορεί να το κρύψει κανένας. Είναι λογικό. Παρόλα αυτά η προσπάθεια γίνεται. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε τρεις τραυματισμούς αλλά είπαμε πρέπει να ζούμε χωρίς αυτούς. Ολοι μας πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να μπορέσομε να καλύψουμε τα κενά αυτά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Σίγουρα είμαι αισιόδοξος και γι` αυτό παλεύουμε κάθε μέρα με τα παιδιά. Θεωρώ ότι αν γίνει μια νίκη, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

Καταρχάς η αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία και η διάθεση όλων. Νομίζω ότι είμαστε ένα κλικ από το να αλλάξει η πορεία της ομάδας».

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη γιορτή – Ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου και 14ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας
Επόμενο άρθροΓκάφα της Περιφέρειας ΑΜΘ με τους Κτηνιάτρους;