Ο Δήμος Παγγαίου και οι Παιδικοί Σταθμοί ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία KAVALA NOVAFERT LDT για τη δωρεά εξοπλισμού ψυχοκινητικής αγωγής και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου στον Παιδικό Σταθμό Δωματίων. Η συγκεκριμένη δωρεά πραγματοποιήθηκε κατόπιν ενεργειών του Εντεταλμένου σύμβουλου της Π.Α.Μ.Θ σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης, κ. Στέλιου Ιγνατιάδη.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε δράση καλλωπισμού και αξιοποίησης του περιβάλλοντα χώρου. Τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης, όσο και οι Αντιδήμαρχοι Βασιλης Καρακασιδης και Zoi Apazidou, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των δασκάλων, παρέχοντας τους υλικοτεχνική υποστήριξη για τον εν λόγω σκοπό.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, τα παιδιά και τους κατοίκους που συνεργάστηκαν ώστε να υλοποιηθεί η δράση. Ο εθελοντισμός είναι πολύ σημαντικός τόσο για τις προσλαμβάνουσες των παιδιών, όσο και για την τοπική ανάπτυξη!

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος και των κατοικιών κατά τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου από τους αρμόδιους φορείς και τους πολίτες
Επόμενο άρθροΑναπτυξιακή Καβάλας: Εργα 2.500.000 ευρώ στους Δήμου Θάσου, Παγγαίου και Νέστου