Με έγγραφο η Football League καλεί όλα τα μέλη την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της, προκειμένου να αποφασίσουν μεταξύ άλλων τι θα ισχύσει όσον αφορά τον αριθμό των επαγγελματικών, των ερασιτεχνών και των ξένων ποδοσφαιριστών που θα μπορεί να έχει στο ρόστερ της η κάθε μία ομάδα καθώς και άλλα πρακτικά ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΡΤ δεν θα μειώσει τα είδη κουτσουρεμένα έσοδα που έχουν οι ομάδες της Football League και οι περικοπές θα αφορούν την Σουπερ Λιγκ 1 και 2. Επίσης έπεσε μία σημαντική πρόταση στο τραπέζι και αφορά το δικαίωμα να έχουν οι ομάδες έναν συγκεκριμένο αριθμό ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών προκειμένου να γλυτώνουν ασφαλιστικές εισφορές. Παραμένει αγκάθι το πρωτάθλημα νέων όσον αφορά την κάλυψη των εξόδων, το μεγάλο παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ αναζητείται φόρμουλα ώστε ο κεντρικός χορηγός που θα αναλάβει την Σούπερ Λίκγ 1 να καλύψει και το πρωτάθλημα της Football League με κεντρική χορηγία στη φανέλα. Τέλος όσον αφορά τις ανανεώσεις σχετικά με τους Ζέρη, Γαβριηλίδη και Μαρκόπουλου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κλείσουν είτε θετικά είτε αρνητικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Προηγούμενο άρθροΓ.Πασχαλίδης: Το Φ.Ε.Κ. και η σχετική απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας βρίσκονται σε σωστό δρόμο, όμως το πρόβλημα δεν λύθηκε με την έκδοση τους
Επόμενο άρθροΨάχνουν τρόπο στην κυβέρνηση να καταργήσουν την απλή αναλογική χωρίς 200 βουλευτές