Με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Τελλίδη που πέτυχε 2 γκολ στο β` μέρος ο Ορφέας πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Αρη Πηγών με 4-0. Στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι με καλή τακτική κράτησαν το μηδέν στην άμυνα ενώ ο Ορφέας έχοντας αποστάσεις στις γραμμές που δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στην επανάληψη τα δυο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων έδιωξαν το άγχος και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει η ομάδα των Πηγών. Για διαμαρτυρία αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο Παντελής Στυλιανού.

Γενικά όμως ο διαιτητής Τσιλίκας τα πήγε καλά. Ηταν κοντά στις φάσεις και παρά τη γκρίνια της κερκίδας(από φιλάθλους των δυο ομάδων), ήταν θετικός.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15` σέντρα του Γιαλαμή κεφαλιά του Αναστασιάδη άουτ.

Στο 28` σουτ του θετικού Καπνόπουλου η μπάλα άουτ.

Στο 35` απευθείας χτύπημα κόρνερ του Βλάχου, δύσκολη απόκρουση του Παγκάκη.

Στο 48` πρώτη κεφαλιά το Μιχαηλίδη και δεύτερη του Μαυρομάτη η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 53` από σέντρα του Βερβερίδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Τελλίδης με ωραίο πλασέ το 2-0. Στο 55` καλό φάουλ του Βλάχου λίγο άουτ και στο 80` από ωραία κάθετη πάσα του Αναστασιάδη, ο Τελλίδης με πλασέ το 3-0. Στο 90` από ωραία πάσα του Ντομί, ο Ευκαρπίδης με πλασέ το 4-0. 0ι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ορφέας: Παγκάκης, Ζαρωτιάδης, Βερβερίδης, Σολακίδης, Μαυρομάτης, Παπουτσής 60` Ντομί, Τελλίδης, Αναστασιάδης, Καπνόπουλος 82` Τέλης Βακιρτζής, Γιαλαμής 46` Ευκαρπίδης, Μιχαηλίδης 86` Χρυσικός.

Αρης Πηγών: Μπιλμπίλης, Ζαρκαντζάς, Ιβανίδης, Γαμβρέλης 50` λ.τ Μαλλίδης, Αλμπάντης, Δάδαρος 57` Μαγουλάς, Μανασής 66` Ναθαναηλίδης Ευστράτιος, Παπαστεφάνου, Βλάχος, Ναθαναηλίδης, Εμμανουηλίδης 83` Λέξας.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: «Οι Μακεδόνες δεν πρόκειται να διαγράψουμε ποτέ την ιστορία μας»
Επόμενο άρθροENERGEAN KAVALA BC – Γ.Σ.ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΣ 69-60