Καλεσμένος στην εκπομπή 3ο ημίχρονο στο Lobby fm 101,8 με τον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο επιθετικός των “Αργοναυτών” μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες εγκλεισμού που βίωσε κάθε αθλητής όπως και κάθε άνθρωπος αλλά και για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Τόνισε πως η οργάνωση της ομάδας του ΑΟΚ είναι πολύ καλή και αντιμετωπίστηκαν σωστά πολλές δυσκολίες.

Προσπάθησαν μέσω βίντεο κλήσεων οι γυμναστές της ομάδας να δώσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής στους παίκτες τη περίοδο της καραντίνας, ένα πρόγραμμα που σίγουρα ήταν αρκετά απλό καθώς μέσα στο σπίτι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια άθλησης όπως θα έπρεπε για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή όπως τονίστηκε απ’το παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Καβάλας εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και υπογράμμισε πως ” έρχονται δύσκολες μέρες για το ποδόσφαιρο λόγω του αντίκτυπου στα οικονομικά των ομάδων απ’την πανδημία του κορονοιου”.

Θεωρεί ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα μικρότερων κατηγοριών όπως αυτό της Football League καθώς αυτό θα φέρει περισσότερες δυσκολίες σε όλους. Τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές “θέλουμε να παίξουμε άλλα όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες” και πως “η αναδιάρθρωση και η συγχώνευση της SL2 με τη FL είναι μονόδρομος”. “Αν υπάρξουν δυο μεγάλοι όμιλοι σε μια νέα Β Εθνική θα είναι πολύ καλό για τις ομάδες οικονομικά καθώς θα έχουν μικρότερα ταξίδια , και μια κατηγορία γεμάτη με ιστορικές ομάδες ίσως φέρει ένα κάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγίες”.

Τελος ο Κώστας Μαρκόπουλος τόνισε οτι όλοι οί παίκτες κατανοούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και οι επιχειρήσεις των μετόχων της κάθε ΠΑΕ αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε το ποδοσφαιριστή που απ’το ποδόσφαιρο ζει και χρειάζεται την στήριξη όλων όπως και κάθε επαγγελματίας.

Προηγούμενο άρθροΚαθαρισμός των διαχωριστικών νησίδων στην οδό Ερυθρού Σταυρού
Επόμενο άρθροΕξοργισμένοι στο Περιγάλι για την καθαριότητα (φωτογραφίες)