Δεν έχουν τέλος οι πονοκέφαλοι για τη Νέα Δημοκρατία στη Βουλή με αφορμή την ψήφιση των τριών συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την φύλαξη του FIR των γειτόνων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών.

Εκτός από τον προβληματισμό για την ψηφοφορία και το πώς θα κινηθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας που είχαν βγει στα κάγκελα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει ένας ακόμα προβληματισμός.

Ποιος θα είναι ο εισηγητής εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς δεν υπάρχουν πρόθυμοι. Κι εκτός των άλλων πρέπει να είναι πρόσωπο που στο παρελθόν δεν έχει κάνει δηλώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την αντιπολίτευση.

Μένει να φανεί πώς θα το χειριστούν οι ιθύνοντες της Κοινοβουλευτικής ομάδας οι οποίοι δεν διεκδικούν και βραβείο για τις ενέργειές τους αν κρίνουμε από το κάζο Πολάκη.

Προηγούμενο άρθροΑναβάλλεται η Σύνοδος Κορυφής μετά από κρούσμα κορονοϊού – Καραντίνα για τον Σαρλ Μισέλ
Επόμενο άρθροΟ φιλοζωικός σύλλογος «Νώε» καταγγέλλει περιστατικό κακοποίησης και βάναυσης μεταχείρισης σκύλου-Επιβλήθηκε υψηλό πρόστιμο