Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, σε ηλικία 79 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος ξέσπασε χθες σε κλάματα, μιλώντας για τον πατέρα του και την ταλαιπωρία της οικογένειας μέσα στο νοσοκομείο.

«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείου “Αττικόν”, εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας, έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο. Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μάς έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια, αλλά εμείς ανησυχούσαμε. Όλοι μου έλεγαν “σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο-μεθαύριο θα βγει”. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας μου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μητέρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια. Ο πατέρας μου τώρα είναι στην εντατική και διασωληνωμένος. Ο άνθρωπος πέθαινε και εμείς φωνάζαμε και αυτοί μας έλεγα όλα καλά. Ο πατέρας μου χθες σχεδόν έφυγε και τον επανέφεραν. Του δίνουν 5-15% να τα καταφέρει», ανέφερε χθες.

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός του Πάσχα: Πού και πότε θα βρέξει – Οι τελευταίες προβλέψεις για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Επόμενο άρθροΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας