Η Διοίκηση της ομάδος Μέγα Αλεξάνδρου Ορφανίου αποτελούμενη από τους: Γιώργο Μυλωνόπουλο, Κυριάκο Λαζαρίδη , Χρόνη Κανταζίδη, Ηλία Ορφανίδη και Παπαδόπουλο Κώστα, ήταν το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου παρών στο Δημαρχείο Παγγαίου για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, τον Αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Ορφανού κ. Χρήστος Παρασκευάς και τον Πρόεδρο Ορφανίου κ. Σαββίδη Σάββα .

Σε αυτήν την συνάντηση ο Δήμαρχος ρώτησε για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική και για τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο μας .

Αφού ενημερώθηκε δήλωσε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται στο πλευρό του ΜΕΓΑ και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης της ομάδος όπως κάνει άλλωστε κάθε νέα σεζόν ώστε ο ΜΕΓΑΣ να έχει διάρκεια με σωστές υποδομές και να σηκώνει την σημαία του Δήμου Παγγαίου ψηλά .

Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τον κ. Αναστασιάδη όπως και τον κ. Παρασκευά και το κ. Σαββίδη που αφουγκράζονται τις ανάγκες της ομάδος και στέκονται στο πλάι της.

Προηγούμενο άρθροΗ ΠΕ Καβάλας διαθέτει σημαντικό πολιτιστικό απόθεμα
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / Α. Σ. Ταεκβοντό Καβάλας: 1ο Κύπελλο Καβάλας SUP – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ | VRANAS Resort