Όλα κύλησαν υπέροχα με την Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ να διοργανώνει μία καταπληκτική βραδιά σε όλους όσους βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» που θα μείνει στην Ιστορία.

Πέρασαν δώδεκα χρόνια όταν ΑΟΚ σήκωσε στο γήπεδο του Μακεδονικού για τελευταία φορά κύπελλο ως πρωταθλητής σε εθνική κατηγορία την περίοδο 2006-2007 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επί εποχής Ψωμιάδη.

Σε μια άψογη φιέστα οι αρχηγοί της ομάδας Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης και Μπλιος πήραν από τα χέρια του εκπροσώπου της ΕΠΟ Γιώργο Χατζησαρόγλου και του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλου, το κύπελλο του πρωταθλητή μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη, που έληξε με 0-2.

Η φιέστα ήταν πολύ καλά οργανωμένη με βράβευση της ΕΛΑΓΡΟΛΛΙΠ που ήταν ο μεγάλος χορηγός του ΑΟΚ στη χρονιά που πέρασε. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Στέλιος Σφακιανάκης. Πριν τις βραβεύσεις παλαίμαχοι του ΑΟΚ σε Video Wool έδιναν τις δικές τους ευχές.

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με όλα τα μέλη της ομάδας του ΑΟΚ, από τους ποδοσφαιριστές, τους φροντιστές, το ιατρικό τιμ, τους προπονητές και τους διοικούντες να ανεβαίνουν ένας – ένας στην εξέδρα και να χειροκροτούνται θερμά από τον κόσμο που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Όλοι τους αποζημιώθηκαν από το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ στο τέλος τα εντυπωσιακά βεγγαλικά έκλεισαν την εκδήλωση Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι η Ξάνθη κέρδισε με 0-2 . Στο 78` ο Φασίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 88` ο Σαρπόνγκ με σουτ το 0-2. Ο ΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο κυρίως στο πρώτο μέρος ενώ σίγουρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο β΄ μέρος λόγω των πολλών αλλαγών.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Δημοτικού σχολείου στο Περιγιάλι
Επόμενο άρθροΑύριο εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Θεράποντα στο πρώην Σανατόριο