Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προγραμματίζει την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας τον Μάϊο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδη είναι καθ` όλα έτοιμοι στις αρχές Μαΐου να διοργανώσουν αυτή την γιορτή.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η Λευκή Νύχτα δεν έχει πραγματοποιηθεί εδώ και 2 χρόνια διότι υπάρχουν κάποιοι υγειονομικοί κανόνες. Εμείς τους τηρούμε ευλαβικά και εφόσον δεν μας δινόταν η άδεια, δεν την πραγματοποιούσαμε. Και τις δύο χρονιές, πάντως, ήμασταν έτοιμοι όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι και τις επαφές με τους συνδιοργανωτές, που είναι ο Δήμος Καβάλας, η Δημωφέλεια, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, η Περιφέρεια ΑΜΘ και το Επιμελητήριο.

Φέτος κάναμε ξανά τις επαφές μας με όλους τους φορείς, είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για να πραγματοποιήσουμε τη Λευκή Νύχτα στις αρχές Μαΐου αλλά από εκεί πέρα θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αν υπάρξει άρση των μέτρων όπως ακούγεται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου και αν υπάρξει μια χαλαρότητα και μια επιστροφή στην κανονικότητα, σίγουρα θα γίνει η Λευκή Νύχτα. Σήμερα, όμως, δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά. Εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι κι αν δοθεί το ΟΚ θα είμαστε έτοιμοι να την πραγματοποιήσουμε.

Είναι μία γιορτή που την περιμένει ο κόσμος καθώς τις προηγούμενες φορές υπήρχε καλή κίνηση. Θέλουμε να γίνει ξανά αυτό, φυσικά δεν επιθυμούμε να δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα. Το προηγούμενο καλοκαίρι βλέπαμε να γίνονται κανονικά συναυλίες κι εκδηλώσεις. Δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην γίνει και μια γιορτή όπως η Λευκή Νύχτα, από τη στιγμή που οδεύουμε προς την κανονικότητα».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πρόσθεσε ότι «αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε ένα τελευταίο ραντεβού με τον δήμαρχο Καβάλας και όλο το επιτελείο που έχει να κάνει με το οργανωτικό κομμάτι, για να δούμε πως ακριβώς θα κινηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι ο Εμπορικός Σύλλογος σε οτιδήποτε τον αφορά είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη γιορτή, εφόσον το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Προηγούμενο άρθροΚώστας Τσιτσιλικάκης: Καλό βήμα αρκεί να έχουμε κόσμο για την στελέχωσή του σταθμού ΕΚΑΒ στο Αεροδρόμιο
Επόμενο άρθροΠόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κίεβο