Το Κίεβο θα επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας 36 ωρών από απόψε έως το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Βιτάλι Κλίτσκο, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 20 ημέρες από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι πρωθυπουργοί της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Πολωνίας και της Σλοβενίας θα ταξιδέψουν σήμερα στο Κίεβο για να συναντηθούν με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τσέχος πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα.

“Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να επιβεβαιωθεί η αδιαμφισβήτητη υποστήριξη σύσσωμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εθνική κυριαρχία και στην ανεξαρτησία της Ουκρανίας. Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι επίσης να παρουσιαστεί ένα ευρύ πακέτο στήριξης για την Ουκρανία και τους Ουκρανούς”, έγραψε ο Φιάλα.

Προηγούμενο άρθροΣτις αρχές Μαΐου η επόμενη Λευκή Νύχτα εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, πανέτοιμος για την εκδήλωση ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας
Επόμενο άρθροΤρία Βραβεία- δύο χρυσά και ένα αργυρό- για τον Δήμο Ορεστιάδας και την Δ.Ε.Υ.Α. Ορεστιάδας στα Best City Awards 2022