Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας συνοδευόμενα από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου και προ Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Ροτ. Βασίλη Μακρή στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς προς τον άνθρωπο συμβάλλοντας καθοριστικά στην εθνική προσπάθεια για μια ασφαλή σχολική χρονιά, προσέφερε 4.000 μάσκες προστασίας προσώπου μιας χρήσης τις οποίες παρέλαβε η κ. Ταβουρτζιδου Χριστίνα , Γενική Γραμματεύς του Δήμου Καβάλας, στο χώρο του Δημαρχείου με σκοπό όπως διατεθούν στους μικρούς μαθητές των Νηπιαγωγείων Καβάλας προκειμένου να επιστρέψουν και να συνεχίσουν τη Σχολική τους χρονιά με ασφάλεια στις τάξεις τους.

Η Γενική Γραμματεύς του Δήμου Καβάλας αφού ευχαρίστησε θερμά τον Ρ.Ο.Δ.Κ. ευχήθηκε η προσφορά αυτή, να βρει ανταπόκριση αντίστοιχων προσφορών, ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να πράττουν και αυτοί οτιδήποτε θα είναι χρήσιμο για την προστασία των μικρών μαθητών κατά την περίοδο της πανδημίας.

Με την προσδοκία να αποτελέσει η πανδημία της νόσου του Covid-19 σύντομα παρελθόν, ευχόμαστε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ένα ασφαλές, εποικοδομητικό και δημιουργικό υπόλοιπο σχολικού έτους!

Προηγούμενο άρθρο“Λουκέτο” και στο Γυμνάσιο Πρίνου -Τρεις μαθητές θετικοί στον Κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 1.496 νέα κρούσματα – 17 νεκροί σε 24 ώρες – 284 οι διασωληνωμένοι