Για 14 ημέρες θα παραμείνει κλειστό το Γυμνάσιο Πρίνου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε τρεις μαθητές. Η απόφαση ελήφθη μετά την εκτίμηση κινδύνου που διενεργήθηκε σήμερα, όταν διαπιστώθηκε η ύπαρξη του κρουσμάτων στο σχολείο.

Προς ενημέρωση των γονέων και των μαθητών, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Πρίνου σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την δημοσιογράφο Χριστίνα Νεφραίμ επεσήμανε, πως, από αύριο το πρωί (11/1) στο σχολικό συγκρότημα θα πραγματοποιούνται τεστ από κλιμάκια του ΕΟΔΥ τόσο στους μαθητές, όσο και στους κηδεμόνες τους.

Ο κ. Πεταφτίκης τόνισε, πως κάνεις δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι ακριβώς θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι πιθανόν να δούμε και αύξηση των κρουσμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες έγιναν πολύ γρήγορα ώστε να κλείσει το σχολείο για την αποτροπή διασποράς του ιού, και να ξεκινήσει άμεσα η τηλεκπαίδευση.

Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, της Επιτροπής Ανάπτυξης και υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ, υπό την προεδρία του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη
Επόμενο άρθροΡοταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας: Δωρεά 4000 μασκών για τους μικρούς μαθητές της πόλης