Σταδιακά μειώνονται τα περιστατικά κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ο Διοικητής του κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε ότι τα νούμερα είναι διαχειρίσιμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «η κατάσταση στο νοσοκομείο τις τελευταίες μέρες είναι σχετικά καλή. Τα ύποπτα περιστατικά που έρχονται είναι πολύ λίγα και αυτά που νοσηλεύουμε είναι απόλυτα διαχειρίσιμα. Αυτήν τη στιγμή (σ.σ. χθες) έχουμε 14 ασθενείς στην κλινική covid, αλλά δεν είναι περιστατικά καθαρά covid. Τα περισσότερα έχουν άλλες αιτίες, είτε παθολογικές, είτε ορθοπεδικά, τα οποία διαπιστώνεται ότι είναι και θετικοί στον covid και γι’ αυτό τους πάμε στην αντίστοιχη κλινική στον 5ο όροφο. Επαναλαμβάνω ότι τα νούμερα είναι απόλυτα διαχειρίσιμα και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα περάσει ο φετινός χειμώνας. Αν θυμηθούμε τι είχαμε πέρυσι και πρόπερσι, ήταν ένας Γολγοθάς».

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Πρόσθεσε ότι «σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ιός δεν μας έχει εγκαταλείψει. Είναι δίπλα μας και γι’ αυτό ας κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις, ας κρατάμε κάποια μέτρα προφύλαξης που τα ξέρουμε εδώ και τρία χρόνια σχεδόν. Ειδικά σε χώρους με μεγάλες συναθροίσεις να φοράμε τη μάσκα μας για να μην έχουμε ιδιαίτερη έξαρση που τα προηγούμενα χρόνια μας είχε δυσκολέψει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι ο φετινός χειμώνας».

Προηγούμενο άρθροΣε βαρύ κλίμα η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας λόγω του θανάτου του Παναγιώτη Βελισσάρη
Επόμενο άρθροΒασίλης Λεμονίδης: Όσοι συνάδελφοι αντέχουν είναι υπερήρωες και δεν ξέρω που θα καταλήξει όλη αυτή η κατάσταση