Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Προμούσας υπογράμμισε ότι ήταν μία μεγάλη αναμόρφωση σε διάφορους κωδικούς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «την Τρίτη, όπως συνηθίζουμε, πραγματοποιήθηκε η 48η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Είχαμε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Εστιάζω στην έγκριση του απολογισμού του Δημοτικού Ωδείου για το οικονομικό έτος 2021, στην αναμόρφωση της οικονομικής στοχοθεσίας επίσης του Ωδείου, για την οποία έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση παρουσία και του προέδρου του ΔΩΚ, Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Επίσης, συζητήσαμε την έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης του γ’ τριμήνου για το Νομικό Πρόσωπο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής Καβάλας με την παρουσία του προέδρου Ανέστη Δημητριάδη ο οποίος έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες απαντήσεις».

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Είπε ακόμη ότι «συζητήσαμε τη 14η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Καβάλας για το 2022. Ήταν μια μεγάλη αναμόρφωση με πολλούς κωδικούς. Έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η συγκεκριμένη αναμόρφωση αφορούσε ενίσχυση κωδικών εσόδων σχετικά με τη συμπληρωματική κατανομή που δόθηκε στο Δήμο Καβάλας -364 χιλιάδες. Επίσης, για τους κωδικούς που αφορούν την κάλυψη γενικών δαπανών και τη συμπληρωματικά κατανομή που ήρθε- 104 χιλιάδες- για την κάλυψη ειδικών δαπανών των σχολείων, λογιστικές τακτοποιήσεις για ρύθμιση οφειλών και διάφορους άλλους κωδικούς κρατήσεων σε τιμολόγια προμηθευτών, κάποιες αλλαγές που είχαμε στην αναμόρφωση σχετικά με τεχνική υπηρεσία και διαφόρων έργων, για προμήθεια χαρτιού και γραφικής ύλης και τέλος ενισχύθηκαν κωδικοί που αφορούν ύδρευση, πετρέλαιο κίνησης κολυμβητηρίου και ηλεκτρικό ρεύμα, συνολικά 310 χιλιάδες. Προσπαθούμε να ενισχύουμε αυτούς τους κωδικούς διότι η ενέργεια είναι αυτήν τη στιγμή το κύριο μέλημά μας λόγω της κρίσης».

Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίασε χθες το απόγευμα η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Καβάλας
Επόμενο άρθροΑντίδραση του Γιάννη Εριφυλλίδη για την καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς