Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Βιοτεχνικού Πάρκου, όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα. Ο ίδιος δήλωσε ότι «έχουμε μία εξέλιξη προς την κατεύθυνση της λύσης, πλέον, του ΒΙΟΠΑ. Σαν Επιμελητήριο αναλάβαμε την πρωτοβουλία, έχουμε στείλει αυτόκλητη γενική συνέλευση, όπως νομικά ονομάζεται ο όρος.

Την Παρασκευή το μεσημέρι στο Επιμελητήριο, θα γίνει αυτή η έκτακτη αυτόκλητη γενική συνέλευση των εταίρων, της Περιφέρειας, του Επιμελητηρίου και του δήμου Καβάλας. ήδη γνωρίζω ότι τεχνικά κλιμάκια σίγουρα θα είναι σ’ αυτήν τη γενική συνέλευση και από ‘κει και πέρα να δούμε σ’ ένα νομικό, λογιστικό, τεχνικό διάλογο πώς θα βρεθεί η λύση, να μπούνε χρήματα μέσα στο Βιοτεχνικό Πάρκο, να ξοφληθούν οι υποχρεώσεις, να βάλουμε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο και ο τελικός στόχος το Βιοτεχνικό Πάρκο της Καβάλας να αρχίσει να λειτουργεί».

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Και πρόσθεσε πως «Άρα ένα πρώτο βήμα μετά από χρόνια θα γίνει αυτήν την Παρασκευή που μας έρχεται. Θα έχουμε τη δυνατότητα και οι νομικοί μας σύμβουλοι αλλά και σε πολιτικό επίπεδο αυτοί που θα είμαστε, να πάρουμε τις σχετικές αποφάσεις. Να επεξεργαστούμε τις λύσεις και τις προτάσεις που έχει ο καθένας μας και ποια είναι η πιο σύντομη, ποια είναι η ποιο εφικτή, αυτή να αποφασίσουμε να τη βάλουμε μπροστά να την υλοποιήσουμε έτσι ώστε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το Βιοτεχνικό Πάρκο, κάποια στιγμή να σταματήσει και να μιλάμε για άλλα θέματα του Βιοτεχνικού Πάρκου και όχι για το αν θα μπορεί να επιζήσει, πώς θα επιζήσει και αν θα έχουμε λύση ή εκκαθαρίσεις. Εγώ από την πρώτη στιγμή δηλώνω ότι το Βιοτεχνικό Πάρκο είναι βιώσιμο, έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει για τον σκοπό τον οποίο έχει συσταθεί. Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, υπάρχουν επενδυτές που ψάχνουν οικόπεδα και χώρους και θέλουν ένας από αυτούς τους χώρους να είναι το Βιοτεχνικό Πάρκο κι αυτό μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους κι ότι είναι βιώσιμο και πρέπει να το στηρίξει και η Περιφέρεια και ο δήμος και το Επιμελητήριο για να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε για τον σκοπό τον οποίο το κάναμε».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΚοινή προσπάθεια του Επιμελητηρίου Καβάλας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας για το θέμα της έκδοσης πολεοδομικών αδειών
Επόμενο άρθροΑντιπρύτανης ΤΕΙ ΑΜΘ: Η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιεί «ξύλινη» γλώσσα για το θέμα του νέου Πανεπιστημίου