Στον εθελοντικό καθαρισμό της ακτής Ραψάνης προχώρησαν το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα Καβάλας “Η Μεταμόρφωση”, οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου, του 19ου και του 22ου Δημοτικών Σχολείων Καβάλας και οι Ακαδημίες Βόλεϊ και ποδοσφαίρου του Βύρωνα! Οι εθελοντές απομάκρυναν τα σκουπίδια από την παραλία, έβαψαν τα αποδυτήρια και καθάρισαν το μικρό πάρκο δίπλα στο Ναυτικό Μουσείο!

Στην δράση συμμετείχε και η σχολή μπαλέτου της Μαρίας Ρ. Κομνηνού. Οι μικροί εθελοντές έπαιξαν και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

Ο Δήμαρχος Καβάλας επιθυμεί να συγχαρεί τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα, τους μικρούς μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπροσώπους των αθλητικών ομάδων της περιοχής, γιατί δίνουν το καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες της Καβάλας.

Ο ευπρεπισμός ενός πολυσύχναστου χώρου, τον οποίο απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς μήνες χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, είναι μια πράξη ευθύνης.

Το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας δεν φαίνεται μόνο από τις καλλιτεχνικές δράσεις, αλλά και από τον σεβασμό που δείχνουμε στο περιβάλλον και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.

Προηγούμενο άρθροΣυγκίνησαν βασιλιάς Κάρολος και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ο όρκος του διαδόχου και το φιλί του γιου
Επόμενο άρθροΤι έδειξε η νεκροψία για το νεκρό βρέφος – Τα πρώτα στοιχεία