Στις 14 Νοεμβρίου ο πρόεδρος του Ομίλου «Καβάλα Μπροστά» κ. Γιάννης Εριφυλλίδης θα ανακοινώσει σε εκδήλωση την κάθοδό του σαν υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Ο ίδιος ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουν.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ο κύβος ερρίφθη και για πρώτη φορά θα ανακοινώσω ότι επιλέξαμε και αποφασίσαμε την ημερομηνία για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου και της παρουσίασης της Διακήρυξης Αρχών και των βασικών πυλώνων του προγράμματός μας. Αυτό θα γίνει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Έχουμε να διευθετήσουμε κάποιες λεπτομέρειες και θέλουμε αυτή η παρουσίαση να έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Να παρουσιάσουμε τις βασικές μας θέσεις μαζί με την ομάδα που θα με πλαισιώνει. Ο χώρος της εκδήλωσης θα αποφασιστεί σήμερα (σ.σ. χθες) και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ετοιμάζουμε και την ιστοσελίδα της δημοτικής παράταξης. Ο Όμιλος παραμένει ως έχει και ενόψει εκλογών θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στη δημοτική παράταξη του δημιουργείται».

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ

Πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα. Κάνω πολύ προσεκτικά βήματα και θέλω όλα να γίνονται με σωστό τρόπο, χωρίς να προτρέχω. Δεν νομίζω να υπήρχε λόγος να γίνει η επίσημη παρουσίαση νωρίτερα. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη εποχή και η κατάλληλη στιγμή, σχεδόν ένα χρόνο πριν τις εκλογές, να γίνουν οι πρώτες επίσημες δηλώσεις και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του προγράμματός μας σε γενικές γραμμές. Θα ακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις, περίπου δύο ανά μήνα, που θα παρουσιάζουμε τους επιμέρους πυλώνες του προγράμματός μας. Εκεί θέλουμε τη συμμετοχή του κόσμου, διότι το πρόγραμμα θα το συνδιαμορφώσει και ο κόσμος, μέσα από τις διαβουλεύσεις που θα κάνουμε. Οπότε για κάθε επιμέρους ζήτημα που απασχολεί τους Καβαλιώτες –και είναι πολλά αυτά- θα γίνονται συζητήσεις. Εμείς θα έχουμε τις προτάσεις μας, θα φέρνουμε ειδικούς στο κάθε θέμα και θα ακούμε και τον κόσμο που αντιμετωπίζοντας αυτά τα προβλήματα, ξέρει πολλές φορές καλύτερα ποια θα είναι η λύση. Οπότε όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε σιγά- σιγά το πρόγραμμα της παράταξής μας, θα είναι πολύ σύντομα ολοκληρωμένο και θα το θέσουμε στη κρίση του καβαλιώτικου λαού».

Προηγούμενο άρθροΤρισάγιο τελέστηκε στο σημείο που έπεσε το Antonov στο Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΙσόπαλος ο ΑΟΚ με 1-1 στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας