Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Καβάλα και Δόξα Δράμας στο «Ανθή Καραγιάννη», σε μία αναμέτρηση με.. άρωμα Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

10′ Μπάσιμο του Τζελίδη από αριστερά, το σουτ σταμάτησε από τον Σταθάκη.(Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκάλεπτο). 13′ Σέντρα του Βάντερσον από δεξιά, καλή κεφαλιά του Τζελίδη, σώζει τον κίνδυνο αποκρούοντας ο Σταθάκης. 25′ Από μια κίτρινη σε Μπαρέτα και Τζελίδη για τη μεταξύ τους αψιμαχία.(Λίγο μετά τα μισά του ημιχρόνου, παιχνίδι κέντρου μέχρι τώρα με λίγες καλές στιγμές).Σέντρα του Μπατσαρά από αριστερά, πλασέ του Ιορδανίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Καράδαης.1-0 !!! 29. Σέντρα του Ιορδανίδη από αριστερά στον Μπαρέτα που σουτάρει και η μπάλα αφού χτυπαει στο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα του Καράδαη. Γκολ για τους γηπεδούχους στην πρώτη καλή τους προσπάθεια. 30′ Σουτ του Μπλιού έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Σταθάκης. (Έντονο επιθετικό πρεσάρισμα στο τελευταίο δίλεπτο από τη Δόξα που θέλει να ισοφαρίσει άμεσα.)37′ Με το φορείο έφυγε εκτός γηπέδου ο Βάντερσον και τη θέση του πήρε ο Κόντος. 40′ Κόρνερ του Κυριακίδη από δεξιά, κεφαλιά του Πιρές φεύγει λίγο άουτ. Η Δόξα μετά το γκολ προσπαθεί να ισοφαρίσει. 42′ Ο Ρουμπιές φεύγει στην αντεπίθεση αλλά ο Καράδαης που διαβάζει τη φάση βγαίνει και αποσοβεί τον κίνδυνο. 43′ Κάρτα στον Πιτσόλη.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0

( Μέχρι το γκολ το παιχνίδι παιζόταν στο χώρο του κέντρου με λίγες καλές επιθετικές στιγμές. Μετά το γκολ ανέβηκε ο ρυθμός με τη Δόξα να ψάχνει την ισοφάριση. Απώλεια ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου.) 5.05΄μμ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, Ο Ντόσης στη θέση του Σάββα Κυριακίδη. 55′ Σουτ του Μπλιού από τη περιοχή διώχνει ο Σταθάκης. 60′ Τρεις αλλαγές για την Καβάλα ο Βαφειάδης στη θέση του Γερογιάννη, ο Παπαποστόλου στη θέση του Σταθάκη και ο Πλάμεν στη θέση του Κατσέτη. 60′ Ο Περσίδης στη θέση του Θεοδοσιάδη. 61′ Κεφαλιά του Μπαρέτα αποκρούει αρχικά ο Καράδαης και ολοκληρώνει ο Φραγκούλης. 63′ Σέντρα του Περσίδη από δεξιά δεν θα τελειώσει καλά τη φάση ο Κόντος. 67′ Σέντρα του Κόντου κεφαλιά του Πιτσόλη και το γκολ ακυρώνεται σαν οφσάιντ. 70′ Ο Μπαρέτας δίνει τη θέση του στον Παπαδόπουλο. 71′ Σουτ του Σαλπιγγίδη φεύγει λίγο άουτ. 73′ Ο Χατζηδημητρίου στη θέση του Τζελίδη. 75′ Ο Ρούτσης αντί του Πιτσόλη. 78’Χατηκυριάκου αντί του Παπαδόπουλου και Μπεζυρτζής αντί Καράδαη και από την Καβάλα ο Γιαννακός στη θέση του Δημητρακούδη και ο Μαγγαφίνης αντί του Μπατσαρά. 81΄Πλάγιο του Ντόση βρίσκει το Πιρές που σουτάρει για να διώξει ο Παπαποστόλου. 81′ Ο Δημήτρης Κυριακίδης στη θέση του Πιρέ.ς 82′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Μπεζυρτζής. 86′ Χωρινός αντί Ρουμπιέ και Θαλασσινός αντί Ιορδανίδη.87′ Κίτρινη στον Κόντο για διαμαρτυρία. 87′ Στάικος αντί Φραγκούλη.1-1 !!! 91′ Σέντρα του Χατζηκυριάκου από δεξιά ο Κόντος ανάμεσα σε Παπαποστόλου και Γιαννακό με πλασέ ισοφαρίζει

ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ με τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1

( Κυρίως παιχνίδι κέντρου το δεύτερο ημίχρονο με καλύτερη στιγμή την απόκρουση του Μπεζυρτζή στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη. Αρκετή ένταση και πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Η Δόξα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήρε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν ενστάσεις για τη διαιτησία για τη φάση της ακύρωσης του γκολ του Πιτσόλη και για την ανατροπή του Χατζηδημητρίου στα τελευταία λεπτά).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ: Σταθάκης (60′ Παπαποστόλου), Δημητρακούδης (78′ Γιαννακός), Μπατσαράς (78′ Μαγγαφίνης), Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Κατσέτης (60′ Πλάμεν), Ρουμπιές (86′ Χωρινός), Γερογιάννης (60′ Βαφειάδης), Ιορδανίδης (86′ Θαλασσινός), Μπαρέτας (70′ Παπαδόπουλος), Καρακώστας. (46′ Σαλπιγγίδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Παπαποστόλου, Βαφειάδης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Μαγγαφίνης, Γιαννάκος, Θαλασσινός, Σαλπιγγίδης, Πλάμεν,

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Καράδαης (78′ Μπεζυρτζής), Θεοδοσιάδης (60′ Περσίδης), Βάντερσον (37′ Κόντος), Κυριακίδης Σ (46′ Ντόσης), Φραγκούλης (87 Στάικος), Μκρτσιάν, Τζελίδης (73′ Χατζηδημητρίου), Μπλιός, Πιτσόλης (75′ Ρούτσης), Πιρές (81 Κυριακίδης Δ.), Παπαδόπουλος (78′ Χατζηκυριάκου).

ΠΑΓΚΟΣ: Ντόσης , Κόντος Ρούτσης , Περσίδης, Χατζηδημητρίου, Κυριακίδης Δημ., Ιορδανίδης Αρ., Στάικος, Χατζηκυριάκου, Μπεζυρτζής, Γεωργιάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βανδουλάκης /Δεδονάκης – Καραγιάννης

Προηγούμενο άρθροΣτις 14 Νοεμβρίου θα ανακοινώσει επίσημα ο Γιάννης Εριφυλλίδης την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καβάλας
Επόμενο άρθροΒαριά ήττα για την Ένωση με 90-56 από τον Τρίτωνα