Συνεχίζεται η αποκλιμάκωση στα κρούσματα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη χθες νοσηλευόντουσαν μόνον 8 ασθενείς ενώ διατίθεται και το επικαιροποιημένο εμβόλιο.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι πάμε όλο και καλύτερα. Τα ύποπτα περιστατικά έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ κι αυτοί που χρειάζονται νοσηλεία είναι λιγότεροι. Τις τελευταίες 10 μέρες είμαστε σε μονοψήφιο νούμερο. Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί έχουμε 8 ασθενείς στην κλινική covid, νούμερο πολύ καλό. Είχαμε μια αγωνία με το άνοιγμα των σχολείων αν θα έχουμε επιπλέον έξαρση, αλλά ευτυχώς ένα μήνα μετά αυτό φαίνεται ότι δεν έχει επηρεάσει. Οι αριθμοί είναι μικρότεροι απ’ ό,τι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πάμε καλά και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα πάει όλος ο χειμώνας».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Πρόσθεσε ότι «άνοιξε η πλατφόρμα για το επικαιροποιημένο εμβόλιο. Μπορούν άτομα που έχουν σύνοδα νοσήματα να μπουν στην πλατφόρμα και να κάνουν το εμβόλιο. Η πλατφόρμα έχει ανοίξει για άτομα άνω των 60 ετών. Καλό θα ήταν ειδικά αυτοί που έχουν κι άλλα προβλήματα, να κάνουν αυτήν την επικαιροποιημένη δόση.

Είμαστε σε καλό επίπεδο όσον αφορά τον covid αλλά πάντα είναι δίπλα μας, απλά δεν έχει τη νοσηρότητα που είχε παλιά. Εμείς είμαστε εδώ να βλέπουμε όλα τα περιστατικά και μακάρι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους ασθενείς».

Προηγούμενο άρθρο«Εξασφαλίσαμε πολλά χρήματα από την Κομοτηνή», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης, Αλέξης Πολίτης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση της αντιπροσωπείας του Δήμου Καβάλας με τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης, Marcus Conig