Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Ζυγού. Ο πρόεδρος της κ. Ντέμης Κοτσακίδης υπογράμμισε ότι έγινε μία πολιτισμένη συζήτηση και αλληλοενημέρωση.

Ό[ως τόνισε αρχικά “Είναι η δεύτερη λαϊκή συνέλευση της τωρινής διοικητικής περιόδου μια και η πρώτη έγινε το 2019 και μετά ελέω πανδημίας δεν έγινε κάτι. Σαφώς και είναι προς την σωστή κατεύθυνση να οργανώνονται από τις Κοινότητες οι Συνελεύσεις αλλά από την άλλη το σύνηθες είναι να μην υπάρχει συμμετοχή, κάτι που είδαμε και σε αυτή την περίπτωση.

Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε συμμετοχή. Αλλά όσοι ήρθαν ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις που έγιναν και άκουσαν και τα μελλοντικά πλάνα και της διοίκησης και της κοινότητας ενώ τέθηκαν κάποια θέματα από τους κατοίκους και έγινε μια κουβέντα που θέλω να πιστεύω ότι ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.

Σίγουρα αν υπήρχαν περισσότεροι κάτοικοι θα ήταν καλύτερα. Απλά για εμάς η υποχρέωση ήταν να τις οργανώνουμε και να μην τις αποφεύγουμε και αυτό κάναμε και στην εν λόγω περίπτωση».

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Και πρόσθεσε πως «Αν όμως αυτό γινόταν 7 μήνες μετά και δη κοντά στην προεκλογική περίοδο, ναι αυτό θα ήταν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον όμως από τους κατοίκους σε όλη την περίοδο. Γιατί ζουν σε ένα χωριό, και πρέπει να νοιάζονται, πρέπει να ενημερώνονται, πρέπει να θέτουν θέματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ο ίδιος εκτιμά ότι όσες προτάσεις και αν ακουσθούν είναι σημαντικές. “Όταν πρέπει να παρουσιάσουμε το έργο μας, ναι πρέπει να βγαίνουμε και να το παρουσιάζουμε. Και πρέπει να λέμε στον κόσμο με ειλικρίνεια τι δεν καταφέραμε και τι δεν προλάβαμε να κάνουμε. Και τι κάναμε λάθος να το παραδεχόμαστε αλλά και οι κάτοικοι πρέπει να βλέπουν τα στραβά και να μας ενημερώνουν για να παρέμβουμε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο“Πρέπει να πετύχει η απεργία της 9ης Νοεμβρίου για το ενεργειακό κόστος” δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Παναγιώτης Αρσονιάδης
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου για την Έκθεση “ΣΗΚΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ”