Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας “Το Κάστρο”, Φώτης Λαζαρίδης, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου 2022, το 1ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιναντέρ, με τη συμμετοχή των Γυμνάσιων και των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Στην παρουσίαση παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης και Μακάριος Λαζαρίδης και οι Αντιπεριφερειάρχες, Αλέξης Πολίτης και Χρήστος Γάκης.

Ο κ. Λαζαρίδης σημειώσε πως ο Σύλλογος της Παναγίας “Το Κάστρο” αποφάσισε μέσα από τη συγκεκριμένη δράση να δώσει ένα βήμα δημιουργικής έκφρασης στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας και εξέφρασε την επιθυμία η διοργάνωση να γίνει θεσμός, αγκαλιάζοντας τις αντίστοιχες προσπάθειες των μαθητών στην ΑΜΘ και αργότερα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μουριάδης συνεχάρη τον κ. Λαζαρίδη για την άρτια, όπως υπογράμμισε, διοργάνωση, και δεσμεύτηκε ότι την επόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας.
Παράλληλα, ανέφερε ότι θα αναλάβει την πρωτοβουλία να ενταχθεί το εν λόγω Φεστιβάλ, στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αποσπώντας τη στήριξη για την υλοποίηση του προαναφερόμενου εγχειρήματος τόσο των δύο βουλευτών της ΝΔ, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη.

Προηγούμενο άρθροΑισιοδοξία στη Θάσο για την επερχόμενη τουριστική σεζόν, υπάρχουν ξενοδοχεία και καταλύματα έτοιμα να ανοίξουν για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο1ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωτάθληματος MOTOCROSS στις Κρηνίδες