Εντυπωσιακές εικόνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του δίκυκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην πίστα MOTOCROSS των Κρηνίδων!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος MOTOCROSS (16 και 17 Απριλίου), 130 μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν και να πετύχουν χρόνους που θα δώσουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τη φετινή διοργάνωση.

Η άψογη διοργάνωση οφείλεται στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη του Α.Μ.Ο.Κ., οι Δημήτρης Σαρρίδης και Δημήτρης Γιουρετσικλής, καθώς και δεκάδες εθελοντές από τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Την πρώτη ημέρα των παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για το αποτέλεσμα και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα είναι στο πλευρό του Προέδρου του Α.Μ.Ο.Κ., Θέμη Καλπακίδη και της Προέδρου της ΜΟΤ.Ο.Ε., Μαρίας Τσεσμελή, και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους και Ντοκιναντέρ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας “Το Κάστρο”
Επόμενο άρθροΑπάτη: Της έταζαν… έρωτα και της άρπαξαν 130.000 ευρώ