Ικανοποιητικά κινήθηκε η αγορά κρέατος την Καβάλα την περίοδο του Πάσχα. Ο πρόεδρος των Κρεοπωλών κ. Κώστας Κεχαγιάς σημείωσε ότι έτυχαν της εμπιστοσύνης του καταναλωτικού κοινού.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τηρουμένων των αναλογιών η αγορά κινήθηκε πάρα πολύ καλά. Μετά το περσινό φιάσκο που τα πουλούσαμε ακριβά, οι τιμές φέτος ήταν στα 13 ευρώ το κιλό το κατσίκι και όλοι οι συνάδελφοι σε όλο το Νομό Καβάλας είμαστε ικανοποιημένοι. Ο κόσμος έκανε στροφή στα συνοικιακά κρεοπωλεία, με μεγάλο αγώνα και μεγάλη προσπάθεια από μας. Ήταν προσβλητικό αυτό που είπε ο υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης για τα φθηνά αρνιά στα μάρκετ. Ο κόσμος κατάλαβε και την ποιότητα και τη σοβαρότητα που έχουμε στα μαγαζιά μας αυτές τις μέρες του Πάσχα και από τη μεριά μας κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να έχουμε τα καλύτερα ζώα στα μαγαζιά μας. Ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος και περνάει να μας δώσει συγχαρητήρια. Ήταν όλα καταπληκτικά και ωραία».

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πρόσθεσε ότι «από ‘δω και πέρα, τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τα ξενοδοχεία και τις ακτοπλοϊκές γραμμές, είναι ότι θα έρθει πολύς κόσμος. Και από τα Βαλκάνια, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Σκοπιανοί, και από το εσωτερικό. Περιμένουμε ένα δυνατό καλοκαίρι όπως το περσινό για να μας δώσει κι εμάς ένα κίνητρο να δουλέψουμε καλά και να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα της ενέργειας, των ασφαλιστικών εισφορών που ανέβηκαν, τα ενοίκια και τα υπόλοιπα αυτών των δύσκολων ημερών».

Προηγούμενο άρθροΤο Πταισματοδικείο Καβάλας διερευνάει κάποιες θεωρητικές εξετάσεις που έγιναν για την απόκτηση επαγγελματικής άδειας οδήγησης
Επόμενο άρθροΔράμα: Το χωριό με τις μοναδικές ομορφιές και τους δικούς του ρυθμούς