Θέμα προέκυψε με τις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, εξετάσεις θεωρητικές. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σχολών Οδήγησης κ. Αντώνης Μαστοράκης δήλωσε πως το θέμα είναι στην Δικαιοσύνη και τηρούν στάση αναμονής.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα έχει να κάνει με την υπόθεση στο Πταισματοδικείο στην Καβάλα, που διερευνάει κάποιες θεωρητικές εξετάσεις που έγιναν για την απόκτηση επαγγελματικής άδειας οδήγησης. Κάποια παραπάνω ενημέρωση σαν Σύνδεσμος δεν έχουμε εμείς, ούτε κληθήκαμε να δώσουμε καταθέσεις κλπ. Οπότε αυτήν τη στιγμή το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχει αυτή η υπόθεση σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη.

Αφορά κυρίως επαγγελματικές άδειες. Αυτό γίνεται γιατί κυρίως στις επαγγελματικές άδειες υπάρχει επί της διαδικασίας ένα σημείο όπου υπάρχει γραπτή εξέταση. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, μάλλον πρόκειται για αυτό το θέμα. Από τη στιγμή που το θέμα είναι στη Δικαιοσύνη, είμαστε ήσυχοι ότι αν υπάρχει κάτι θα διερευνηθεί και εφόσον υπάρχει εννοείται ότι είναι καταδικαστέο από μας, απ’ όπου κι αν προέρχεται».

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Πρόσθεσε γενικά για τον κλάδο ότι «σε τοπικό επίπεδο που μας ενδιαφέρει εδώ στην Καβάλα, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σαν υπηρεσία. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο, έχει ανανεωθεί το προσωπικό, η Διεύθυνση κλπ, και με την αρωγή της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Αντιπεριφέρειας τα πράγματα λειτουργούν καλά. Υπάρχουν, βέβαια, μικρά προβληματάκια. Επειδή υπάρχουν πολλοί συμβασιούχοι υπάλληλοι, λήγουν κάποιες συμβάσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά».

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκαν οι αγνοούμενοι που χάθηκαν στο Παγγαίο όρος-Μήνυμα του Δημάρχου Παγγαίου
Επόμενο άρθρο«Ο κόσμος έκανε στροφή στα συνοικιακά κρεοπωλεία», δήλωσε ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Καβάλας, Κώστας Κεχαγιάς