Ο πρεσβύτερος της μεγάλης πολιτικής οικογένειας, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, εσχάτως έχει αρχίσει και κάνει δεύτερες σκέψεις

politikos_kafes
Τα «ορφανά» του Καραμανλή , αντάμα με κάτι γραφικούς της δημοσιογραφίας, εσχάτως έχουν αρχίσει και εκλιπαρούν τον πρώην πρωθυπουργό να μην αποχωρήσει από την πολιτική, γιατί, όπως του λένε, «τον έχει ανάγκη η πατρίδα».

Ο πρεσβύτερος της μεγάλης πολιτικής οικογένειας, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, εσχάτως έχει αρχίσει και κάνει δεύτερες σκέψεις.

Η υποψηφιότητα Μαντζουράνη

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις επόμενες εκλογές ο δικηγόρος Μαντζουράνης.

Άλλωστε, πλέον δεν το κρύβει, αν κρίνω από το γεγονός ότι έχει αρχίσει να βγάζει λόγους, κυρίως μέσα από κάτι βιντεάκια που σκορπά στο Διαδίκτυο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, από παλιά ο γνωστός δικηγόρος είχε έναν καημό (και μάλιστα μεγάλο), που συνδεόταν με την αναζήτηση της ρεβάνς και το «σβήσιμο» όσων είχε περάσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Οι σκέψεις τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για αποχώρηση από την πολιτική

Τρεις-τέσσερις παλιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την πολιτική.

Ο λόγος για τους Φλαμπουράρη, Βίτσα, Δρίτσα και Δραγασάκη, με τον τελευταίο να μην το έχει ακόμη αποφασίσει.

Λογικό, αφού, αν κάποιος θα έλειπε από την πολιτική από τους τέσσερις, είναι ο Δραγασάκης. Και μετά ο Καρτερός, που φυσικά δεν διανοείται ούτε αυτός ούτε και η Ιστορία να τον αποχωριστεί.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/10

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Φοβάται «βρώμικη βόμβα» από το Κίεβο – Τι είπε ο Σοϊγκού στον Τούρκο ομόλογό του Ακάρ
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας για χρήση ο δρόμος παραπλεύρως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας