«I Love Kavala» είναι το θέμα της εκδήλωσης του Ομίλου Καβάλα Μπροστά και του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας κ. Γιάννη Εριφυλλίδη. Ο ίδιος δήλωσε πως είναι μια διαφορετική εκδήλωση στο πλαίσιο της Ημέρας Ερωτευμένων του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι μια εκδήλωση λίγο διαφορετική διότι ο κόσμος έχει ανάγκη κι από κάποιες πιο ανάλαφρες εκδηλώσεις. Στις προεκλογικές περιόδους πάντα υπάρχουν εντάσεις και είναι απαραίτητες πρωταρχικά οι πολιτικές εκδηλώσεις, τοποθετήσεις κλπ, αλλά σκεφτήκαμε ότι με αφορμή τη μέρα των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου να κάνουμε ένα πάρτυ. Θα είναι μια εκδήλωση διαφορετική αφού θα κάνουμε ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε την αγάπη μας για την Καβάλα. Το θέμα, όπως το έχουμε και στις αφίσες είναι I love Kavala. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες και όσους αγαπούν την Καβάλα να έρθουν για να κάνουμε μια νέα αρχή για την πόλη μας. Θα γίνει στο καφέ- μπαρ Σοκολά στο εμπορικό κέντρο την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τις 8.30μμ και μετά. Θα έχουμε ζωντανή μουσική με το καβαλιώτικο συγκρότημα Juke box που δέχθηκαν με χαρά να παίξουν. Θα έρθει από την Αθήνα ως γκεστ σταρ η πολύ αγαπημένη Καβαλιώτισσα ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου που θα πει δυο λόγια και θα κάνει την κλήρωση για το δώρο της εκδήλωσης, δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Υδραμα στη Δράμα για δύο άτομα. Θα είναι μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις που δεν θέλω ακόμη να τις αποκαλύψω. Θα είναι ένα πάρτυ λίγο διαφορετικό».

ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Πρόσθεσε ότι «θα ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις της παράταξής μας κι αυτό που θέλουμε είναι να έχουν ένα στίγμα διαφορετικό. Να μην είναι κάτι που έχει ξαναγίνει και πιο παλιά από υποψηφίους μεγαλύτερους σε ηλικία. Θεωρώ πλεονέκτημα το ότι είμαι αρκετά νεότερος σε σχέση με άλλους υποψηφίους, οπότε έχω μια διαφορετική οπτική. Θέλω αυτές τις εκδηλώσεις που κάνουμε να έχει διαφορετικό χαρακτήρα διότι αυτό θέλουμε να φέρουμε και στην πολιτική σκηνή της Καβάλας.

Μέσα στο μήνα θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε κι εμείς τους υποψηφίους μας και θα ακολουθήσουν οι εκδηλώσεις που είχα προαναγγείλει από τις 14 Νοεμβρίου. Θα συζητήσουμε τα προβλήματα της Καβάλας, τις λύσεις που μπορούμε να δώσουμε, το πρόγραμμά μας που θα συνδιαμορφωθεί μέσα από διαβούλευση με τους φορείς και τους δημότες που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που κάνουμε».

Προηγούμενο άρθροΚρύο και οικονομική στενότητα έχουν περιορίσει την κίνηση και στις Λαϊκές αγορές της Καβάλας
Επόμενο άρθροΟ Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο