Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία μελών και σκακιστών του Σκακιστικού Ομίλου της Καβάλας. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη, που έγινε κατά την λήξη των αγώνων Rapid «Ελευθέρια 2021».

Ο Ευρωβουλευτής συνεχάρη το Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για τη σημαντική δράση και τις διακρίσεις του, συζήτησε και ξενάγησε την αντιπροσωπεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

9Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ»

Εν τω μεταξύ ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το 9ο Tουρνουά Rapid στην μνήμη του Δημήτρη Τσολακίδη που έφυγε από τη ζωή το 2014, σε ηλικία 52 ετών. Η μνήμη του τιμάται για την προσφορά του ως γενικού γραμματέα του Συλλόγου αλλά και για την καθοριστική στήριξή του στα πρώτα βήματα της κόρης του παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου και στην ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου της.

Προηγούμενο άρθροΜε την πρωτότυπη εκδήλωση «I Love Kavala» θα γιορτάσει τη μέρα των ερωτευμένων η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη
Επόμενο άρθροΕτήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ)