Εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας θα διοργανώσει η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας. Ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «οι εκδηλώσεις κοπής της βασιλόπιτας συμπίπτουν με το έτος των εκλογών που μπορεί να είναι πολλαπλές, από 5 έως 7, οπότε όλα τα κόμματα βρίσκονται σε εγρήγορση κι έτοιμα για τη μάχη. Έτσι κι εμείς, στις 29 Ιανουαρίου θα κόψουμε την πίτα μας και θα είναι μια ευκαιρία να θέσουμε τις βάσεις της έναρξης αυτής της προεκλογικής περιόδου που θα είναι παρατεταμένη λόγω των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων μέσα στο 2023. Από τις βουλευτικές που μπορεί να είναι δύο, τις δημοτικές και τις περιφερειακές που μπορεί επίσης να είναι δύο και θα είμαστε πανέτοιμοι ώστε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΪΟ

Για τις εθνικές εκλογές είπε ότι «την ημερομηνία την ξέρει μόνο ο πρωθυπουργός. Η δική μου αίσθηση λέει ότι δεν είναι κοντά οι εκλογές και θα γίνουν μετά το Μάιο. Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού.

Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και οι ποιοτικές αναφορές. Το έργο της κυβέρνησης αξιολογείται θετικά κι από ανθρώπους που δεν θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Αυτό δείχνει ότι το κόμμα θα πάει πάρα πολύ καλά στις εκλογές. Για μας, η κάλπη είναι μία και μοναδική. Αν και δεν θα κάνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδυναμία στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, δίνω μεγάλη σημασία σ’ αυτήν, διότι το αποτέλεσμά της προδιαγράφει όλες τις κινήσεις όλων των κομμάτων για τη μετέπειτα πορεία τους».

Προηγούμενο άρθροΤηλεφωνική Επικοινωνία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με την ΥΠΑΜ Γερμανίας Κριστίνε Λάμπρεχτ
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν χθες οι χειμερινές εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας