Στη διάθεση της Νέας Δημοκρατίας τίθεται ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το τελευταίο διάστημα έχω κληθεί να απαντήσω σ’ αυτήν την ερώτηση αφού συζητιέται η υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν το έχω κρύψει ότι είναι κάτι που με ενδιαφέρει και αν η Νέα Δημοκρατία με τιμήσει και με ορίσει να είναι υποψήφιος στην Καβάλα θα είμαι στη διάθεση της παράταξης. Θα είναι μια τιμή και για τους επιχειρηματίες που όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώ. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζω να τονίζω ότι αυτό που προέχει είναι τα προβλήματα του επιχειρείν και της επιχειρηματικότητας και σαν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας αυτό θα συνεχίσω να κάνω με μεγάλο πάθος, όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε μπροστά μας αρκετά προβλήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε. Εκεί δίνεται η βαρύτητα και αν προκύψει κάτι άλλο, όλα θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν στην ώρα τους. Αυτό που προέχει στο πρώτο δύσκολο 3μηνο-4μηνο του 2023 είναι να μπορέσουμε να στηρίξουμε σαν Επιμελητήριο τις επιχειρήσεις, να δώσουμε αυτό που πρέπει και να διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση έτσι ώστε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους και να έχουμε πολλά να πούμε και να ανακοινώσουμε στη συνέχεια».

ΠΙΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Πρόσθεσε ότι «το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Καβάλας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, μετά από τρία χρόνια που δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε λόγω της πανδημίας. Είναι μια σημαντική εκδήλωση αφού πάντα στις πίτες του Επιμελητηρίου δίνεται ο λόγος σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη, αλλά και προέδρους άλλων φορέων. Είναι μια στιγμή για την επιχειρηματικότητα που γίνεται και απολογισμός του τι έχουμε κάνει αλλά και παρουσιάζουμε το τι έχουμε σκοπό να διεκδικήσουμε».

Προηγούμενο άρθροΚινητοποίηση στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας μετά την πτώση μαρμάρου στο μπροστινό τμήμα του κτηρίου
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: Κατασκευή πεζοδρομίων από πεζόδρομο Αγίου Βασιλείου έως οδό Δημητριάδου στον Λιμένα Θάσου