Δεν τίθεται θέμα προκαταβολής από πλευράς Δήμου Καβάλας προς το Αστικό ΚΤΕΛ για τα άγονα δρομολόγια του. Ο πρόεδρος του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως θα επιδιώξουν μία νέα συνάντηση με τον δήμαρχο για να διευθετηθεί το θέμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον κ. δήμαρχο, είπαμε να συνεισφέρουμε κι εμείς. Την Τετάρτη ένας δημοσιογράφος εντελώς αυθαίρετα έκανε ανακοίνωση ότι εμείς ζητήσαμε προκαταβολή από τον δήμαρχο κλπ. Εδώ θέλω να τονίσω ότι όσα χρήματα βάζει ο δήμαρχος βάζουμε κι εμείς σαν επιχείρηση. Στα άγονα δρομολόγια αν το κοστολόγιο είναι 100 χιλιάδες, τα 50 βάζει ο δήμαρχος και τα 50 η επιχείρησή μας. Δεν υπάρχει λόγος για προκαταβολές, επιδοτήσεις και ό,τι ακούγεται.

Είπαμε να συνεισφέρουμε προς αυτήν την κατεύθυνση για να βάλουμε δρομολόγια στις άγονες γραμμές αλλά με τη συναίνεση και τη συνεισφορά τη δική μας. Και τώρα ακούγονται πράγματα ότι ζητήσαμε προκαταβολή κλπ. Με εκπλήσσει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και όσοι το διάβασαν ξέρουν για ποιον έχω να πω και τι έχω να πω».

ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στη συνέχεια είπε ότι «στο άμεσο μέλλον θα ξαναπάμε στο δήμαρχο, θα ξαναπάμε τον προϋπολογισμό για να δει τι ακριβώς ζητάμε και τι ακριβώς θέλει ο δήμαρχος, να τα βάλουμε κάτω και ίσως προχωρήσουμε κι ίσως να μην περάσει στο δημοτικό συμβούλιο. Κι έτσι όπως ακούστηκε ότι εμείς ζητιανεύουμε, καλύτερα να μην περάσει και στο δημοτικό συμβούλιο και μπούμε στη διαδικασία να βάλουμε αυτά τα χρήματα στις άγονες γραμμές.

Άλλος δημοσιογράφος υπέδειξε να κάνουμε δρομολόγια στην Παναγία, να δώσουμε 1 εκατομμύριο για ειδικό όχημα και να εισπράττουμε 1 ευρώ εισιτήριο. Όλοι έχουν γνώμη αλλά με εκπλήσσουν αυτά που ακούω».

Τέλος για την κίνηση είπε ότι «καλά που είναι οι μαθητές και οι φοιτητές και συνεισφέρουν στα έσοδα των Αστικών, των ιδιοκτητών σπιτιών και καταστημάτων. Ίσως αυτήν την πόλη την κρατάνε οι φοιτητές».

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΥΑ Καβάλας στις γεωτρήσεις του πρώην Δήμου Φιλίππων
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Δεν θέλουμε να συγκρουστούμε προεκλογικά αλλά να συγκριθούμε