Δεν υπάρχει θέμα με την Ουρολογική Κλινική Καβάλας σε ό,τι αφορά τις κλίνες. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αχιλλέας Γερόπουλος εξήγησε πως υπάρχει μία συμπίεση με την Ουρολογική που συστεγάζεται με την Ορθοπεδική αλλά το θέμα θα ξεπεραστεί άμεσα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «στο Νοσοκομείο Καβάλας μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα είχε μία κλινική covid στον 5ο όροφο και είχαμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε μέχρι 21 περιστατικά. Αφού, με απόφαση του Νοσοκομείου, σταματήσαμε αυτήν την κλινική, τα περιστατικά του covid νοσηλεύονται στην αντίστοιχη κλινική του δεύτερού νοσήματος που έχει κάθε ασθενής. Αφήσαμε να περάσει ένα χρονικό διάστημα και κάνουμε τις εργασίες που πρέπει για να αποκατασταθούν οι φθορές στον 5ο όροφο. Αλλάξαμε όλα τα πατώματα, επισκευάσαμε τους τοίχους, έχει τελειώσει ο μισός όροφος και πριν τελειώσει ολόκληρος, κάνουμε τις μετακινήσεις των κλινικών για να έρθει το Νοσοκομείο Καβάλας στην προ του 2019 λειτουργία. Θα πάνε οι κλινικές εκεί που πρέπει.

Η Ουρολογική που αυτή τη στιγμή είναι στριμωγμένη στον 4ο όροφο μαζί με την Ορθοπεδική από την επόμενη εβδομάδα θα πάνε σε ολόκληρο κομμάτι του 3ου ορόφου όπως και πριν τον covid που ήταν στον 5ο. Κάνουν όλοι υπομονή και περιμένουν, όπως όλες οι κλινικές και περιμένουν τις μετακινήσεις».

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ

Πρόσθεσε ότι «εμείς παρά τη δυσκολία το προσπερνάμε. Οι γιατροί ξέρουν που πρέπει να πάνε κι αυτά που γράφονται είναι όλα γραμμένα, είναι γεγονότα που δεν πρέπει να αποφύγουμε. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, έχουμε 5 γιατρούς στην Ουρολογική και αν μας δοθεί η δυνατότητα θα ενισχύσουμε το Νοσοκομείο ακόμη περισσότερο. Να μη λένε απλά ότι είναι περιφερειακό νοσοκομείο αλλά να πάμε λίγο παραπάνω και θέλουμε από τις εφημερίδες να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Να πάρει το Νοσοκομείο Καβάλας το ρόλο του.

Έχοντας εμπειρία από την Ξάνθη και τη Δράμα, ο κόσμος βλέπει το Νοσοκομείο της Καβάλας ως αποκούμπι για αναχαίτιση προς τη Θεσσαλονίκη. Ο στόχος μας είναι να πάρει η Καβάλα το ρόλο της».

Προηγούμενο άρθροΑνακαίνιση της μεγάλης αίθουσας εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λιμένα απο τον Δήμο Θάσου
Επόμενο άρθροΜε επιχειρήματα η ΝΔ θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών” δηλώνει ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης