Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων “Enterprise Europe Network”, προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-49 2022) που απευθύνονται σε εργαζομένους στις επιχειρήσεις που απασχολούν 1-49 άτομα.
Η υλοποίηση των σχετικών σεμιναρίων θα είναι διάρκειας 40 ωρών.
Στα σεμινάρια θα μπορούν να λάβουν μέρος εργαζόμενοι σύμφωνα με τον αριθμό απόφασης 2262/52 του ΟΑΕΔ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 2280/10.05.2022.
Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5,00€ ανά ώρα ήτοι σε ολοκληρωμένα προγράμματα το ποσό των διακοσίων ευρώ (200,00€) και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, ΙΒΑΝ από τράπεζα, αποδεικτικό της ΔΟΥ για την διασταύρωση του ΑΦΜ π.χ. βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, πτυχίο)
Συμπληρώστε την αίτηση
Κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ένα (1) σεμινάριο
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας, υπεύθυνη κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ: 2510222212 εσωτ. 4 και κα. Αφροδίτη Μάρκου εσωτ 13.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Υποβολή αιτήσεων μέχρι Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ

Προηγούμενο άρθροΜικρή μεταβολή θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού από τα ξημερώματα της Παρασκευής
Επόμενο άρθροΜάρκος Δέμπας: Πολύ χρήσιμα τα συμπεράσματα από 2ο Οικονομικό Βαρόμετρο των επιχειρήσεων Καβάλας