Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Καβάλα κατά την περίοδο των εορτών έδωσε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τις δύο συναυλίες με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Πέτρο Ιακωβίδη, περιέγραψε το πλαίσιο των εκδηλώσεων και ανέφερε τους χώρους στους οποίους θα φιλοξενηθούν.

Όπως φαίνεται, οι φετινές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθούν στους πεζόδρομους και στις πλατείες Καπνεργάτη και Ελευθερίας, ωστόσο θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο προϋπολογισμός των φετινών εκδηλώσεων είναι ίδιος με τον περσινό ή τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται προς το παρόν, που το πρόγραμμα των εκδηλώσεων οδεύει προς οριστικοποίηση.

Ερωτώμενη σχετικά η Μαρία Φραντζεσκάκη σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί. Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου με το άναμμα των φώτων της πλατείας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καθημερινές εκδηλώσεις ενώ ξεχωρίζει η εκδήλωση του προσωπικού των παιδικών σταθμών, στις 158 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας. Κάποιες από τις εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε κλειστό χώρο και συγκεκριμένα στη δημοτική καπναποθήκη».

Αναφορικά με την Black Friday την ερχόμενη Παρασκευή, η κ. Φραντζεσκάκη παρατήρησε ότι ο δήμος Καβάλας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του εμπορικού συλλόγου, τον οποίον και βοηθά για τη συγκεκριμένη ημέρα, όπως ακριβώς ζητήθηκε. Η κ. Φραντζεσκάκη τόνισε ότι στόχος της πρωτοβουλίας του δήμου είναι να διαφημίσει τον εμπορικό σύλλογο και τα μέλη του, ώστε από τις εκπτωτικές τιμές της Παρασκευής να επωφεληθούν και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες όπως και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προηγούμενο άρθροΌγδοη εβδομάδα χωρίς εξετάσεις
Επόμενο άρθροΥπ.Δήμαρχος Καβάλας ο Δημήτρης Βογιατζής με την Ελληνική Αυγή