Οκτώ εβδομάδες συμπληρώνονται πλέον από τότε που σταμάτησαν οι πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών προσπαθούν να πιέσουν με κάθε τρόπο αλλά φως στο τούνελ δεν φαίνεται από πουθενά.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του τοπικού συλλόγου Αντώνη Μαστοράκη η μεγάλη ευθύνη βαραίνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υποδομών και μεταφορών και στον κ. Σπίρτζη. Επιβεβαιώνονται ταυτόχρονα οι απαισιόδοξες προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες οι εξετάσεις θα αρχίσουν εκ νέου με την έναρξη του νέου έτους.

Εδώ και οκτώ εβδομάδες ενώ γίνονται μαθήματα για υποψήφιους οδηγούς, δίνονται οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις στο διοικητήριο παρόλα αυτά είναι αδύνατο να εξετασθεί πρακτικά ακόμη κι όσοι θέλουν να πάρουν δίπλωμα για μικρό δίκυκλο. Ο κ. Μαστοράκης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών βρισκόμαστε στο επίκεντρο διαμάχης μεταξύ ενός υπουργού και των υπαλλήλων του. Εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο. Δεν είναι θέμα των περιφερειών και των περιφερειαρχών. Είναι καθαρά ένα θέμα του υπουργείου. Με τη διακοπή των πρακτικών εξετάσεων, γεγονός που πληροφορήθηκαν όσοι θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα, οι σχολές οδήγησης και οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών αντιμετωπίζουμε πλέον σημαντικό και βιοποριστικό πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθροΜε προεκλογικό άρωμα σήμερα ο προϋπολογισμός – Έκθεση με αστερίσκους από την Κομισιόν
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις σε πλατείες – πεζόδρομους – Άγ. Νικόλαο