Με φυλλαράκια από τριανταφυλλιές, τσουκνίδα, άνηθο ή και τριφύλλια βάφουν αυγά για το Πάσχα οι νοικοκυρές στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Όπως εξηγούν στην ΕΡΤ3 οι κυρίες Κατερίνα Ζουπόγλου και Ελένη Καλφόγλου, δένουμε τα φυλλαράκια με ένα κομμάτι καλσόν επάνω στο αυγό και το βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού κρυώσουν στη συνέχεια τα βυθίζουμε στη βαφή, πρόσθεσαν.

Ρεπορτάζ Τ. Κρητικού

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία διοργανώθηκε το 18ο διεθνές ποδηλατικό διήμερο στη Θάσο
Επόμενο άρθροΟ Αλέξης Πατέλης “κάρφωσε” ΣΥΡΙΖΑ: “Η πραγματικά χαμένη τετραετία ήταν το 2015-2019”