Αυξημένη είναι η τουριστική κίνηση για την περίοδο των Χριστουγέννων στα ξενοδοχεία της Καβάλας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης σημείωσε πως η Καβάλα είναι μία όμορφη πόλη πού προσελκύει αυτή την περίοδο επισκέπτες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «υπάρχει φέτος αυξημένη κίνηση για τα δύο Σαββατοκύριακα των γιορτών, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους για ένα καλό αποτέλεσμα.

Το καλοκαίρι πήγαμε καλά. Το Νοέμβρη ήμασταν αρκετά ήσυχα αλλά ο Δεκέμβριος με τις γιορτές μας κάνει αισιόδοξους για αυξημένη κίνηση, εντός των πλαισίων που έχουμε συνηθίσει. Η Καβάλα είναι μια όμορφη πόλη, που ως επίκεντρο συνδυάζει πολλές εκδρομές στις γύρω περιοχές, από την Αμφίπολη και τη Δράμα μέχρι την Ξάνθη.

Η Καβάλα δεν είναι ένας χειμερινός προορισμός, με λίγες κλίνες και πρώτη προτεραιότητα για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Παρ’ όλα αυτά έχουμε αυξημένη κίνηση. Δεν έχουμε υπερπληρότητα και όποιος θέλει θα βρει δωμάτιο ακόμη και την τελευταία στιγμή. Έχουμε δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα στα ξενοδοχεία, πέρα από την καλή φιλοξενία για την οποία διακρινόμαστε. Έχουμε τη ζέστη, τη θαλπωρή και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που θα βοηθήσουν στο να περάσει στον κόσμο το κλίμα των Χριστουγέννων που όλοι έχουμε ανάγκη».

ΑΠΟ ΜΑΡΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Για το επερχόμενο καλοκαίρι είπε ότι «καλή εικόνα θα έχουμε στα μέσα Μαρτίου. Για την ώρα έχουμε μόνο ενδείξεις. Φαίνεται ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά, δεν υπάρχει κάποιο σύννεφο στον ορίζοντα αυτήν τη στιγμή. Οι προγραμματισμένες πτήσεις για την Ελλάδα και την περιοχή μας είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του κλάδου και υπάρχουν καλές προοπτικές. Μένει να έρθει η άνοιξη για να διαμορφώσουμε εικόνα για το πού πάνε τα πράγματα το καλοκαίρι. Επηρεαζόμαστε φυσικά από τα γεωπολιτικά αλλά σ’ αυτόν τον τομέα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Προηγούμενο άρθροΑυξάνεται η επιβατική κίνηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Από Φεβρουάριο και για 6 μήνες το κράτος θα καλύπτει το 10% των αγορών κάθε νοικοκυριού για τρόφιμα