Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι αυτό που τους ταλανίζει.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «έχει ανέβει λίγο η επιβατική κίνηση λόγω των εορτών. Από ‘κει και πέρα, οι δρόμοι είναι συνεχώς μποτιλιαρισμένοι και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το αστικό. Έτσι, δυστυχώς, αργούν τα δρομολόγιά μας. Είναι δυσαρεστημένοι και οι πελάτες μας, διότι αν ένα αυτοκίνητο αργήσει, θα περιμένουν 5 λεπτά ή και περισσότεροι στη στάση κι εκεί υπάρχει δυσαρέσκεια. Κι όταν δίνονται οι συντάξεις και οι συνταξιούχοι κατεβαίνουν στο κέντρο για να την εισπράξουν, παρκάρουν όλοι πρωί- πρωί και μετά όταν κατεβαίνουν οι υπόλοιποι για τα μαγαζιά τους και κάποιοι που θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους, δημιουργείται μποτιλιάρισμα».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Για το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης από το Δήμο Καβάλας και την αύξηση των δρομολογίων, είπε ότι «συζητήσαμε ξανά το θέμα. Θα το επαναφέρουμε ξανά και κάπου θα καταλήξουμε διότι η μεριά του δημάρχου είναι θετική. Το είδε το θέμα με θετικό τρόπο, οπότε πιστεύω ότι αρχές του νέου έτους θα το λύσουμε κι αυτό για να εξυπηρετείται όλος ο κόσμος διότι δυστυχώς μερικές γραμμές που είχαμε πριν, λόγω covid τις στερήσαμε τα απογεύματα από τους επιβάτες μας. Θα τις επαναφέρουμε».

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΥΑ Καβάλας ζητάει διαγραφή του χρέους της ρήτρας αναπροσαρμογής και αρνείται να μετακυλήσει το κόστος στους δημότες
Επόμενο άρθροΑυξημένη η τουριστική κίνηση για τα δύο Σαββατοκύριακα των εορτών στην Καβάλα