Στην Αποκεντρωμένη κατατέθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις παρεμβάσεις στα Λουτρά Ελευθερών. Ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΕ κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε ότι το επόμενο βήμα είναι η υποβολή αίτησης Πολεοδομικών αδειών από τον επενδυτή.

Αρχικά ανέφερε ότι “Είναι γεγονός ότι έχουμε εξελίξεις….. Είμαστε στα τελευταία βήματα πλέον. Έχει κατατεθεί η ΜΠΕ στην Αποκεντρωμένη, θα εξετασθεί και από εκεί και πέρα η δυνατότητα κατάθεσης πολεοδομικών αδειών στην πολεοδομία είναι πλέον ανοικτή και τελειώνει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με όλες τις αδειοδοτήσεις!

Από εκεί και πέρα εναπόκειται στην πολεοδομία να κάνει τις αξιολογήσεις των μελετών αναφορικά με τις οικοδομές και φαντάζομαι ότι παράλληλα θα αρχίσει ο επενδυτής κ. Χαρακίδης να διαμορφώνει τους χώρους των κτηρίων και να μεταφέρει και δράσεις αφού πρώτα βέβαια θα κατεδαφισθούν ορισμένα σημεία. Αν όχι μέσα στο καλοκαίρι μέσα στο φθινόπωρο θα δούμε δράση».

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Πρόσθεσε ότι «Είμαστε στην τελική ευθεία και κάποιες λεπτομέρειες για παραχωρήσεις απέναντι από το ποτάμι, ένας χωματόδρομος που θα περνάει κάτω από τη γέφυρα για να οδηγεί στην παραλία είναι μια ακόμη μικρή λεπτομέρεια ενώ θα γίνουν και κάποιες άλλες παρεμβάσεις και παραχωρήσεις και όντως τελειώνουμε».

Ο ίδιος σημείωσε ότι οι παραχωρήσεις θα γίνουν αφού έχει ήδη γίνει συνεννόηση με το Δασαρχείο και όλα θα πορευθούν κατά πώς πρέπει.

Προηγούμενο άρθροΗ Θασιακή Ένωση Καβάλας παρουσιάζει σήμερα το νέο βιβλίο του Άγγελου Ζαγοριανού, «Μελωδίες αλλιώς»
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στην Καβάλα