Οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίηση της Ετήσιας Έκθεσης του Επιμελητηρίου Καβάλας στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη από 7 έως 10 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Μάρκο Δέμπα ευελπιστούν να έχει μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την Έκθεσή μας, την Kavala Expo, που για δύο χρόνια την είχαμε χάσει λόγω του κορωνοϊού, θα τη διοργανώσουμε φέτος, όπως αποφασίσαμε, στις 7, 8, 9 και 10 Οκτωβρίου. Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα θα έχουμε τα εγκαίνια της έκθεσης και μετά το τριήμερο Σάββατο- Δευτέρα θα είναι ο βασικός κορμός της έκθεσής μας. Ήδη οι πρώτες προσκλήσεις για συμμετοχή των εκθετών και στις επιχειρήσεις που τα προηγούμενα χρόνια μας είχαν τιμήσει με την παρουσία τους, ήδη έχουν ξεκινήσει και αποστέλλονται. Προσπαθούμε να δούμε και να οργανώσουμε τις παράλληλες εκδηλώσεις, τόσο οικονομικού ενδιαφέροντος με την πιθανότητα να έχουμε ένα επιχειρηματικό φόρουμ, ένα οικονομικό φόρουμ για την περιοχή μας. Το τι θα κάνουμε με το θέμα της γαστρονομίας και των πολιτιστικών και άλλων μουσικών ακουσμάτων και δρώμενων. Ποιες χώρες θα προσκαλέσουμε, ποια επιμελητήρια της χώρας μας και φέτος θα έχουμε τιμώμενη περιοχή τη Χίο που το Επιμελητήριό της θα έχει ειδικό περίπτερο για να παρουσιάσει τα προϊόντα της».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πρόσθεσε ότι «είμαστε σε μία δραστηριότητα αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι μέχρι τέλος Αυγούστου που θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου, θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της Έκθεσής μας.

Υπάρχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι καλό. Από τις επιχειρήσεις μας και από άλλες περιοχές και Επιμελητήρια που ζητάνε χώρο για την έκθεσή μας και νομίζω ότι μετά από δύο χρόνια η Έκθεση θα είναι πετυχημένη και θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες μας να έρθουν σε επαφή, να αναζητήσουν νέους πελάτες και όπως κάθε χρονιά στηρίζει η τοπική κοινωνία την Έκθεσή μας, έτσι και φέτος θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Προηγούμενο άρθροΑγγίζει το 100% η πληρότητα των ενοικιαζόμενων δωματίων στη Θάσο
Επόμενο άρθροΑλλαγή ωραρίου στο ΚΕΠ της Δημοτικής Αγοράς λόγω κορωνοϊού