Κοσμοπλημμύρα τουριστών στην Θάσο που δεν έχει πλέον ούτε ένα ελεύθερο δωμάτιο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Γιάννη Μαρκιανό η πληρότητα φτάνει στο 100%. Από την άλλη δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο κ. Μαρκιανός είπε ότι «οι πληρότητες αυτήν την περίοδο αγγίζουν το 100%. Είναι αρκετά καλά τα πράγματα, εξελίσσονται ομαλά χωρίς προβλήματα απ’ όλη αυτήν την κίνηση και καλό θα είναι όποιος επιλέγει να επισκεφθεί το νησί να έχει φροντίσει να κλείσει το κατάλυμά του διαφορετικά θα ταλαιπωρηθεί.

Ήταν κάτι που το περιμέναμε. Υπήρχαν φόβοι λόγω των προηγούμενων δύο ετών αλλά πήραν όλοι ανάσα και παίρνουν δυνάμεις, διότι το καλοκαίρι που διανύουμε είναι και μία προσπάθεια για το επόμενο. Να κρατήσουμε ικανοποιημένους τους πελάτες και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα ώστε να μας επισκεφθούν ξανά. Είναι σημαντικό να υπάρχει διάθεση και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών δεν κοιτούν να εκμεταλλευτούν τη χρονιά και να κάνουν αρπαχτή, αλλά κοιτάνε να χτίσουν και να δημιουργούν ένα όνομα κι έναν προορισμό αρκετά ελκυστικό».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Για τις κρατήσεις του Σεπτεμβρίου είπε ότι «αρχίζει να υπάρχει μια καλή εικόνα. Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου φαίνεται να υπάρχουν καλές πληρότητες, με τα δεδομένα που έχουμε αυτήν τη στιγμή. Είναι αρκετά αισιόδοξος και πιστεύω να μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Μας απασχολεί πάντα να πάει καλά ο Σεπτέμβριος. Προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την περίοδο, διότι η Θάσος τις 60-70 μέρες τις έχει κερδίσει και κοιτάμε πάντα να το επεκτείνουμε και να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για να έχουμε ακόμη περισσότερες μέρες με πληρότητες».

Προηγούμενο άρθροΟι πρώτες ενδείξεις έδειξαν ότι δεν υπάρχει περιβαλλοντικό ζήτημα στο σημείο που συνετρίβη το Antonov
Επόμενο άρθροΑπό τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου η έκθεση KAVALAEXPO του Επιμελητηρίου Καβάλας