Το “View Once” είναι μια νέα λειτουργία στο WhatsApp που σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τη διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο. Συγκεκριμένα, η επιλογή λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα Snap. Ο χρήστης φορτώνει την φωτογραφία ή το βίντεο και εξαφανίζεται αμέσως μετά την προβολή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το WABetaInfo, η Meta θα μπορούσε σύντομα να επεκτείνει αυτή τη λειτουργία και σε τυπικά μηνύματα κειμένου. Με άλλα λόγια, το WhatsApp εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής εφήμερων μηνυμάτων.

Αυτή η ενημέρωση, εάν προγραμματιστεί καλά, θα ήταν αναμφίβολα ευπρόσδεκτη από τους χρήστες. Πράγματι, οι πιθανές χρήσεις είναι πολλές. Για παράδειγμα, εάν στείλετε έναν κωδικό πρόσβασης ή οποιονδήποτε κωδικό σε μία από τις επαφές σας, αυτό θα σας επιτρέψει να περιορίσετε αυτή την πρόσβαση με την πάροδο του χρόνου.

Η δυνατότητα θα ισχύει μόνο για ξεχωριστά μηνύματα και όχι για ολόκληρη συνομιλία. Όσον αφορά τα στιγμιότυπα οθόνης, η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp αποκλείει τη δυνατότητα για κοινόχρηστα μέσα με το View Once. Μένει να δούμε αν αυτό θα επεκταθεί και στα μηνύματα.

Προηγούμενο άρθροQatar Gate: Αυτές είναι οι βαλίτσες με τα μετρητά που εντοπίστηκαν στα σπίτια της Καϊλή και του Παντσέρι
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Βαριά τιμωρία για τα επεισόδια οπαδών στο ματς με Ρέτζιο Εμίλια