Νέα φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από τις βαλίτσες και τις τσάντες με τα μετρητά που κατασχέθηκαν από τις βελγικές Αρχές στα πλαίσια των ερευνών για το Qatar Gate.

Qatar Gate: Η απάντηση Μέτσολα στις δηλώσεις για «εντολές» της προς την Καϊλή
«Στο πλαίσιο φακέλου της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για διαφθορά, με στόχο άτομα που δραστηριοποιούνται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αστυνομία κατέσχεσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών» αναφέρει η ανάρτηση στο Twitter με την φωτογραφία.

Qatar Gate: Και το Μαρόκο στο στόχαστρο της δικαιοσύνης
Συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά εντοπίστηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή.

Χθες, δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία με τα χρήματα. «Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του Παντσέρι στις Βρυξέλλες, οι ανακριτές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας ανακάλυψαν περίπου 600.000 ευρώ. Συνολικά, στο πλαίσιο της ευρείας έρευνας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εντοπίστηκαν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, αν προστεθούν και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή σε βαλίτσα και στο σπίτι της ευρωβουλευτή και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι στις Βρυξέλλες» σημειώνει η Le Soir.

Προηγούμενο άρθροΤο συγκινητικό μήνυμα του Αλέξη Πολίτη για τον «αγαθό γίγαντα» που έφυγε
Επόμενο άρθροWhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που έρχεται