Η 9η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με δύο σημαντικά παιχνίδια. Στις 18:00, στη Λιβαδειά, η ΑΕΚ κυνηγά την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πριν δώσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Ο Λεβαδειακός ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον Ιωνικό και παραμένει χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Στις 20:00, στο Ηράκλειο, σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Λαμία. Και οι 2 ομάδες θέλουν να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο ΟΦΗ έχει 5 βαθμούς και θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νιόπλια. Η Λαμία έχει 7 πόντους και εκτός έδρας έχει μόνο μία ήττα (από τον ΠΑΟΚ με 1-0) και 3 ισοπαλίες.

To Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες της Super League, Λεβαδειακός-ΑΕΚ και ΟΦΗ-Λαμία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι της Premier League, στα 22:00, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Και σε αυτό το ματς το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις αναμετρήσεις της Serie A, Κρεμονέζε-Σαμπντόρια (19:30), Σασουόλο-Βερόνα (21:45) και τον αγώνα της La Liga, Θέλτα-Χετάφε (22:00).

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για 4 παιχνίδια

Καθημερινά από το Pamestoixima.gr προσφέρονται ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια της Super League, της Premier League, της La Liga και της Serie A:

Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα–Να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία.
Σασουόλο-Βερόνα: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Θέλτα-Χετάφε: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Προηγούμενο άρθροΚαυσόξυλα: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη δήλωση των αποθεμάτων – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Επόμενο άρθροFuel Pass 3: Tι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο – Πού βρίσκονται σήμερα οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης